Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – sausio 20 d.

Po ganėtinai aktyvaus ir optimistinio laikotarpio šiandien nuotaikos gali tapti sunkesnėmis, įtampų ir sproginėjimų gali padaugėti, mat šįvakar, 22 val. 38 min. įvyks karingojo Marso jungtis su siurprizais, staigiais pokyčiais siejamu Uranu – visuomenė gali gana griežtai pareikalauti radikalių pokyčių, o kaip į tai sureaguos valdžios ir galios struktūros – matysime. Laisvės šuoras galingas, reikalaujantis labai blaivaus santykio su materija, žmonių gyvenimais; jį sulaikyti bus sudėtinga, tačiau pati diena reikalaus itin didelio susitelkimo ir žinojimo, kokios vertybės atstovaujamos.
Interjeras
Interjeras / 123RF.com nuotr.

Asmeniniame gyvenime tai gali pasireikšti per įvairias sritis, laikmetis pokyčių reikalauja ir kiekvieno iš mūsų, tačiau, kad ir kokia problema ar konfliktas kils, svarbu klausti savęs – kurlink tai veda, ar tai atitinka mano vertybes?

Dieną susilaikykite nuo didesnių naujų darbų ar projektų, diskusijų su tais, nuo kurių priklauso jūsų darbas ir gerovė, atsisakykite pirkinių, juolab kad ir Mėnulis šiandien pereis iš aktyvumą ir iniciatyvumą skatinančio Avino Zodiako ženklo į su žemiškųjų poreikių tenkinimu ir grožiu bei komfortu siejamą Jaučio ženklą.

Nuotaikas ramesnėmis, takesnėmis padės palaikyti švelnių sidabrinių atspalvių drabužiai, sidabro papuošalai bei baltas nefritas. Šiandien daugiau gerkite, ypač sulčių su minkštimu, maistas turėtų būti skystesnis, valgykite daugiau agurkų, melionų, vynuogių, kitų sultingų vaisių.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Dar viena aktyvi ir, deja, emociškai iš jūsų gana daug savitvardos pareikalausianti diena. Nors pastaruoju metu jūs esate linkę pasirūpinti šeimos gerove, palepinti artimuosius skanesniu maistu, nuveikti kažką tokio, kas suteiktų gyvenimui daugiau patogumo, tačiau visi apribojimai, egzistuojančios taisyklės šiandien gali jus galutinai išvesti iš pusiausvyros – pasistenkite suvaldyti kylantį pyktį ir venkite egzaltuotos iniciatyvos.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jums svarbi diena, kuomet būsite ant „sprogimo“ ribos – nukreipkite šią energiją tikslingai ir nuveikite kažką prasmingo – pabaikite ar išjudinkite įstrigusį darbą, sutvarkykite būtinus dokumentus ir pan., tačiau būtų gerai, kad liktumėte nuošaly nuo įvairių intrigų ar provokuojančių situacijų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pasistenkite šiandienai susiplanuoti kuo mažiau darbų, nes reikalų gali atsirasti tarsi iš niekur, verčiau daugiau laiko ir dėmesio skirti pabaigti tai, ką jau esate pradėję, apsitvarkymui ir poilsiui bei apgalvojimui to, kas vyksta, kuo užsiimate ir kuria kryptimi vertėtų judėti. Vakare pasistenkite eiti anksčiau miegoti, raskite būdų save palepinti.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Jūsų intuicija šiandien veiks itin stipriai, tik bus svarbu tai suvokti, todėl ką beveikdami daugiau vadovaukitės ja. Veiklos bus daug, tačiau pasistenkite susilaikyti nuo bet kokių emocingų pareiškimų ar ekscesų darbe, venkite daryti spaudimą draugams ar bičiuliams, imtis kovingų iniciatyvų – ramus žvilgsnis, išlaikytos emocijos ir netgi išskaičiavimas šiandien padės suktis iš visų bėdų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Jūsų ramus, išlaikytas geraširdiškumas, blaivus dėmesys savo ir kito poreikiams bei gebėjimas praktiškai spręsti kylančias problemas šiandien turėtų jus gelbėti iš sunkiai bepakeliamos ir gerokai jus varginančios situacijos darbe, įvairių teisinių klausimų, o ir asmeniniai santykiai reikalauja papildomo dėmesio. Skirkite daugiau dėmesio poilsiui ir sveikatai, dienos režimui.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Veiklos turite ir toliau labai daug, viskam reikia dėmesio – ir vaikams, ir namams, ir mylimam žmogui, tad pasistenkite išlikti kuo ramesniais, parodyti kuo daugiau dėmesio ir meilės greta esantiems. Jūsų audringos emocijos šiandien gali vesti aplinkinius iš pusiausvyros, tad raskite būdų jas išlieti judėdami, daugiau dirbdami fiziškai, o mintis kreipkite į tai, kas jus labiausiai traukia.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Gali būti sudėtinga suderinti savo ir artimųjų požiūrį į jums svarbius dalykus, jus gali erzinti tai, kaip kas ką pasakė ar padarė, jūsų rūpestis taip pat gali būti suprastas kitaip nei tikėjotės, tačiau jūsų šiltas ir ramus, tylus dėmesys šiandien padės išspręsti visas kylančias problemas. Venkite skubotų sprendimų ir daugiau dėmesio skirkite atsipalaidavimui, poilsiui.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Darbai vers jus šiandien paskubėti, tačiau susilaikykite nuo naujų darbų, verčiau kuo ramiau ir geriau pabaikite tai, ką pradėję – gebėjimas ramiai susitarti, laiku atsakyti šiandien jums gali padėti išvengti lemtingų klaidų, tad daugiau bendraukite, rodykite dėmesį klientams, tiems, su kuriais turite reikalų, artimiesiems ir venkite skubotų pareiškimų, ypač mylimam žmogui.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Jūsų džiugumas ir aktyvumas šiandien gali aplinkinių būti sunkiai suprantamas ar tiesiog juos varginti, tad pasistenkite suderinti darbą ir poilsį, daugiau dėmesio skirkite sveikatai, atsipalaidavimui, grynai kūno poreikiams ir venkite azarto, skubotų pirkinių ar investicijų, būkite itin dėmesingi vairuodami.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Jūsų ramus dėmesys artimųjų poreikiams, tiems, su kuriai bendraujate, padės išspręsti visus rūpesčius ir staiga kylančias problemas bei konfliktus. Venkite skubos, ramiau reaguokite į namiškių, vaikų poreikius ar veiklas, pasistenkite nauju žvilgsniu pažiūrėti į savo planus ir venkite daryti spaudimą artimiesiems – galite sulaukti kitokios reakcijos nei norėtumėte.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Kad ir kiek kalbėtumėte, pasakotumėte, bandytumėte kažką įrodyti, šiandien tai sunkiai pavyks, tad verčiau nurimkite ir apsidairykite – prasidėjo jūsų laikas. Ar verta sukti galvą dėl smulkmenų, ar verta kovoti – gal tiesiog pakreipti žvilgsnį kitu kampu? Prieš gimtadienį pasistenkite išlaikyti ramybę ir susikaupimą, pabaikite ką pradėję, venkite išsibarstymo.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Sudėtingas laikas, prasidėjo mėnuo prieš gimtadienį, tad mažiau blaškykitės, o daugiau laiko skirkite susivokimui, to, kas nuveikta apibendrinimui – susidėliokite mintis, mažiau kalbėkite, juolab venkite intrigų, tikrinkite jus pasiekiančią informaciją, susilaikykite nuo didesnių pirkinių, išlaidų, daugiau dėmesio ir laiko skirkite pabendravimui su vyresniais giminės žmonėmis, prisiminkite vaikystę.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant