Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – spalio 6 d.

Gana svarbi diena, suteikianti galimybę pasiruošti svarbių sprendimų priėmimui gyvenime ir ypatingai savo vietą tarp žmonių, susitaikant su tuo, kokie jie yra ir ieškant būdų sugyventi, susitarti, gyventi darnoje, taikoje, o tam reikalingos tam tikros taisyklės, normos, kurių laikytųsi visi ir kurios leistų oriai būti šiame pasaulyje kiekvienam. Tai – ir kalba apie teisingumą, įstatymus, jų adekvatumą ir tobulinimą.
Obuoliai
Obuoliai / 123RF.com nuotr.

Balanso, estetikos siekimas visame kame reikalauja gana daug vidinės stiprybės, gebėjimo suvaldyti savo instinktus. Taigi, pirmoji dienos pusė iki 14 val. 05 min., kuomet prasidės Jaunatis, labai puiki taikymuisi, santykių su jums svarbiais žmonėmis peržiūrai, kažkokių skaudinančių situacijų paleidimui ar bent jau savo galimybių jas keisti suvokimui.

Jaunaties momentas – tai tas laikas, kuomet galima užduoti stipriausią impulsą, mintį į ateitį, svajoti apie gražiausius jums dalykus, ypatingai susijusius su jūsų santykiais, galvoti apie tai, ką galima būtų prasmingiausio artimiausiu metu, o ir ilgalaikėje perspektyvoje nuveikti tų, su kuriais esame kartu, labui.

Išlaikykite atidumą, geranoriškumą su visais, su kuriais teks bendrauti, o ypatingą dėmesį skirkite antrajai savo pusei. susilaikykite nuo aktyvios veiklos, tuščių šnekų, banalybių, likite nuoširdžiais ir atvirais ryšiui.

Šiandien puoškitės ryški raudonos ir kanarėlių geltonos spalvų drabužiais ar jų elementais, dirbiniais su turkiu, sarderiu, geležimi. Maistas gali būti ir aštresnis, grubesnis – tiks rupi juoda duona su česnaku, svogūnu, aitriąja paprika, krienais, taip pat sūdyti, rauginti grybai, šakniavaisiai, įvairūs bulvių patiekalai. Atsisakykite mėsos.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Būsite linkę ieškoti taikaus sutarimo su visais – tiek antrąja puse, tiek ir verslo partneriais ar klientais. Rytas itin palankus įvairiems taškų sudėliojimams ten, kur reikėjo pabaigti susitarti, pasirašyti sutartis, o antrąją dienos pusę skirkite daugiau apmąstymams, kokiais norėtumėte matyti savo santykius su kitais, ką jūs galėtumėte dėl to gero nuveikti.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Diena turėtų jums būti itin darbinga – pats laikas nudirbti daugybę konkrečių, būtinų darbų, ypatingai jeigu norite gyventi sveikoje aplinkoje ir atrodyti gražiai bei sveikai. Geras laikas pasirūpinti ir tų, kurie greta – namiškių, bendradarbių gera savijauta, nuotaika, darbo sąlygomis. Iki pietų pabaikite darbus, o jaunaties metą skirkite svajonėms apie gražesnę ir sveikesne visų ateitį.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Labai kūrybingas metas, kuomet, atrodo, tuoj pagausite svajonę už uodegos, tačiau ar ji realizuosis taip, kad suteiktų džiaugsmo tiek jums, tiek ir tiems, kuriuos mylite, teks atsakyti sau į kai kuriuos klausimus. Palankus metas įvairių renginių, veiklos su vaikais organizavimui, tačiau susilaikykite nuo naujų darbų, o popietę skirkite ramiam pasvajojimui, planų kartu su mylimu žmogumi kūrimui.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Namai, šeima, santykiai su artimaisiais šiandien jums turbūt rūpės labiausiai. Jeigu tik turite galimybę, skirkite tam šiandien kuo daugiau dėmesio iki pietų tvarkymuisi visomis prasmėmis – tegu ir tik konfliktų išrišimui, taikymuisi, padėkai, o jaunaties laiką skirkite ramesnei veiklai, daugiau pasvajokite apie idealius namus, pagalvokite, ką patys galėtumėte padaryti, kad juose visiems būtų smagiau.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Puiki diena tiems, kas dirbate su vaikais, mokotės ar mokote, organizacinei ar prekybinei, komunikacinei veiklai – iki pietų galite daug nuveikti, sutvarkyti, sutarti, išbaigti klausimus. Po pietų pasistenkite šiek tiek sumažinti apsukas ir raskite laiko mintims sukoncentruoti į gražiausius savo tikslus, pasvajoti apie tai, ką geriausio galite padaryti vardan ryšio tarp žmonių palaikymo.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Panašu, kad šiandien teks susikoncentruoti į svarbiausius vertybinius ir finansinius klausimus – geras metas tiek atiduoti skolas, susivesti balansą, apgalvoti turimus resursus ir būsimus poreikius. Jaunaties svajones vertėtų kreipti daugiau į savo sveikatos resursus ir tai, kokia veikla labiausiai svajotumėte užsiimti, ypač jeigu ji leistų tiek uždirbti, tiek ir palaikyti sveikatą.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Jums tai ypatinga diena, kurią turėtumėte praleisti itin sąmoningai – juk daugybė planetų jūsų ženkle ir dar per jaunatį. Iki pietų taikykitės su visu kuo, su kuo esate susipykę, ieškokite būdų išrišti jums skaudžias situacijas, o jaunaties momentą skirkite gražiausioms svajoms apie tobulus jus, apie visus metus ir tai, kokią žinutę norėtumėte atnešti pasauliui, kaip geriausiai galėtumėte realizuoti savo potencialą.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Porai dienų jums vertėtų gerokai atsitraukti nuo aktyvesnės veiklos. Nei jeigu tenka eiti į darbą, pasistenkite atsiriboti nuo aplinkinio šurmulio ir ramiai atlikti savo pareigas. Trečiadienį iki pietų palanku pabaigti jau pradėtus darbus, apmąstyti rezultatus, tvarkyti aplinką, taikytis su savimi, papasninkauti, o popietė gana svarbi – skirkite ją nuostabiausioms, giliausioms svajonėms ir planams.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Palankus laikas pagalvoti apie tai, ką jums reiškia draugai, kolegos, kokius santykius su jais norėtumėte palaikyti. Pirmąją dienos pusę skirkite taikymuisi, skolų atidavimui, bendrų darbų išbaigimui ar aptarimui, o jau popietę būkite labai dėmesingais tam, ką mąstote, kaip ir su kuo bendraujate. Pasvajokite apie tai, kokiai bendruomenei labiausiai norėtumėte priklausyti, ką jai duoti.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Profesine prasme jums itin svarbi ir atsakinga diena, kuomet tenka pabaigti vieną svarbų darbų etapą, aiškiai susidėlioti taškus, apmąstyti savo santykius su vadovybe, darbdaviais, siekti kompromiso ar taikos sutarties, išrišti situaciją. Visą dieną praleiskite kuo ramiau, o jaunaties metą skirkite svajonėms apie prasmingiausius savo veiklos tikslus, atitinkamos veiklos planavimui.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Panašu, kad porą dienų būsite visiškai užvaldyti savo idėjų ir noro jas gražiausiu būdu realizuoti – sutaikyti visus žmones, tautas, kultūras, pasiekti teisingumo visiems. Tiesa, pirmąją dienos pusę skirkite visų pirma ankstesnių darbų išbaigimui, to, kas pasaulyje vyksta, priėmimui, susitaikymui o jau nuo pilnaties svajokite ir galvokite, ką galėtumėte geriausio dėl jų realizacijos nuveikti, planuokite darbus.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Labai įdomus laikas, priversiantis jus gerokai suklusti ir blaiviai pagalvoti apie tai, kas ir kokie yra jūsų resursai, galimybės, kokios yra kliūtys palaikant ryšį su juo ir ką jūsų mąstyme bei veikloje reikėtų radikaliai pakeisti, kad gyvenimo ratas suktųsi sklandžiai. Pirmoji dienos pusė palanki analizei, situacijos suvokimui ar susitaikymui su ja, o antroji – svajonėms ir planų formulavimui.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito