Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – vasario 17 d.

Šiandien ir rytoj dar jaunas Mėnulis keliaus žemišku, praktišku, tačiau tuo pačiu ir su aplinkos bei kūno puoselėjimu, grožiu siejamu Jaučio Zodiako ženklu, palaikydamas visas su materija bei pinigais susijusias veiklas.
Sniegena
Sniegena / 123RF.com nuotr.

Antra vertus, tai išryškins laikmečio aktualijas ir problemas – itin aktualiai kils atsinaujinimo, finansavimo paskirstymo ir tuo pačiu susipriešinimo su naujausiomis technologijomis temos – kas yra gyvybė, kiek gali žmogus į ją kištis ir kur yra tų įsikišimų ribos? Problemų daug ir jos labai sunkiai sprendžiamos, mat greta Jaučio ženkle yra ir Juodasis Mėnulis arba Lilit, suteikiantis didelę puikybės riziką ir pavojaus pridaryti klaidų.

Todėl bus svarbu rasti auksinį viduriuką išlaikant blaivų protą tiek priimant naujoves, tiek ir išsaugant tai, kas vertinga, egzistenciškai būtina. Nuotaikos gali būti gana kovingos, įtampų kils įvairių, todėl pasistenkite ramiai apginti savo tiesas, vertybes, turėkite pagrįstų, paprastų argumentų, galvokite, ką sakote, venkite išsisukinėjimo, juolab melo – taip rizikuotumėte skaudžiai nusivilti. Daugiau pajudėkite.

Būtų gerai, jeigu jūsų aprangoje vyrautų rubininė raudona, pieniškai rožinė, išlydyto metalo spalvos, pasipuoškite rubinais, rubelitu. Maistas turėtų būti augalinis, tinkama diena pradėti pasninką. Jeigu norisi, suvalgykite juodos duonos su česnaku.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Puiki diena imtis praktiškos veiklos – tai gali būti tiek rūpinimasis uždarbiu, tiek ir konkretus fizinis darbas, kuomet sutvarkote, padarote tai, ką reikia buityje, taip pat tinkamas laikas pasirūpinti savo išvaizda, grožio procedūroms, taip pat ir įnešti naujovių į savo dietą. Tiesa, saikas bus svarbu, laikykitės taisyklių, susitarimų, nes išlaidos gali staiga išaugti daugiau negu norėtumėte.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Mėnulis keliauja jūsų ženklu, dar labiau išryškindamas pastaruoju metu jums itin rūpimus dalykus, o visų pirma profesinės realizacijos pokyčius. Įtampos tarp to, kam esate pasiryžę ir to, kurlink juda visa sistema, didelės, derintis sudėtinga, tad emocijų bus daug, sulauksite galbūt ir mažiau pageidaujamo dėmesio – pasinaudokite proga ir raskite tinkamą būdą priminti apie savo poreikius.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Intensyvios bendravimu praėjusios dienos, tikėtina, gerokai jus nuvargino, tad atėjo metas šiek tiek atsitraukti ir apgalvoti visa tai, kas vyksta ir vyko, su viskuo ramiai susiderinti. Visiškai atsipalaiduoti sunkiai pavyks, tačiau rasti būdų pailsėti, susivokti, pabūti vienumoje būtina, antraip gresia jau rimtesni sveikatos sutrikimai.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiandien nusiteikite ramiai, tačiau aktyviai veiklai. Jus gali nustebinti draugų ar bičiulių siurprizai, pareikalausiantys iš jūsų gana daug energijos ir staigios reakcijos, priversiantys grįžti prie senų istorijų, kurias reikia išbaigti, o gal grąžinti skolas? Aplinkybės jus vers spręsti gana rimtus finansinio saugumo užsitikrinimo klausimus, todėl bus itin svarbu apginti savo interesus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiandien jūsų laukia gana rimti profesiniai ir asmeniniai iššūkiai, kuomet teks suktis derinant jūsų karjeros ir kitų žmonių interesus, spręsti teisinius dalykus, grįžti prie senų istorijų, kurias teks vienaip ar kitaip išbaigti, spręsti. Tikėtini siurprizai, staigūs pokyčiai darbe, tačiau bus itin svarbu suvaldyti savo reakcijas, vengti baimių, išlaukti bent porą dienų ir po truputį viskas išsispręs.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Po šiokio tokio atsitraukimo nuo profesinių reikalų dienos, vėl teks pulti į darbus, nes veikti tikrai yra ką, skirkite ypatingą dėmesį tiems dalykams, kuriuos reikia pataisyti, sutvarkyti, užbaigti, o ir naujos veiklos bei naujų iššūkių apstu. Antra vertus, rezultatų turėtumėte taip pat pasiekti gana gerų, tad raskite laiko tuo pasidžiaugti.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiandien jums vėl teks gana intensyviai spręsti pasitikėjimo savimi ir resursų klausimus – energijos turite daug, tačiau kaip ją nukreipti ta linkme, kuria labiausiai trokštate, kaip suderinti tą veiklą, poziciją, kur dabar esate su savirealizacijos siekiu? Emocingos dienos, todėl susilaikykite nuo toli siekiančių radikalių sprendimų ir pasistenkite kuo geriau atlikti tai, ką esate įsipareigoję.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Emociškai jums ši ir ateinanti diena bus gana sudėtingos, reikalaus gana rimto susitvardymo ir žinojimo, kas yra svarbu, kokios yra pagrindinės vertybės, ką galiu paaukoti, o ką privalote apginti. Pasitikėjimas savimi šiandien gali jums pakišti koją, tad bus svarbu atsižvelgti į aplinkinių interesus išlaikant balansą tarp puikybės ir perdėto nusižeminimo, tarp spaudimo ir pasidavimo.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Tūkstančio darbų dienos, kuomet stengsitės pasirūpinti viskuo ir visais – begalinis srautas informacijos, skambučių, veikimo derinant interesus, taisant klaidas, sprendžiant kasdienes, paprastas, žemiškas problemas. Svarbu atkreipti dėmesį ir į savo poreikius, sveikatą, tačiau saikingai – venkite tiek perdėtos bravūros, tiek ir liguistos baimės.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiomis dienomis vėl teks intensyviai grįžti prie jūsų svarbiausių šiuo metu idėjų, kūrybinių projektų įgyvendinimo, o galbūt tiesiog jausite būtinybę pasirūpinti mylimo žmogaus ir vaikų interesais. Jūsų noras viską išspręsti kuo geriau, gali jums kainuoti daugiau negu norėtumėte sau leisti, tad šiandien bus itin svarbu suvaldyti savo aistras, azartą ir rasti balansą tarp norų bei galimybių.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Kaip gerai, kad turite namus, šeimą, priebėgą nuo visų audrų. Antra vertus, santykių su gimine palaikymas reikalauja iš jūsų didelių pastangų ir radikalių vidinių sprendimų. Šiandien būsite labai jautrūs ir linkę prisiminti tradicijas, tėvų namus, artimuosius, tačiau tai gali jums atnešti ir gana skausmingų patirčių, pareikalaus stiprybės ir gebėjimo suvaldyti emocijas, vers atsakyti į klausimą – kas esu aš?

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Jūsų laukia pora itin intensyvių dienų, kuomet teks spręsti dilemą tarp to, ko reikalauja aplinka ir to, kas svarbiausia jums, jūsų vidinių, dvasinių, saviraiškos poreikių. Pasaugokite savo potencialą, luktelėkite keletą dienų, kuomet galėsite atskleisti save, išsakyti tai, ką žinote, o dabar laikas tinkamas gilesniam susivokimui, savistabai, grįžimui prie to, ką pradėjote ir norėtumėte užbaigti.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas