Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – vasario 24 d.

Savaitės vidurys, kaip ir visa savaitė – aktyvus ir turintis didelę realizacijos jėgą, kuomet verta pradėti tiek tuos darbus, kuriuos jau senokai planavote, norėjote nuveikti, tačiau dėl įvairiausių aplinkybių jie klostėsi sunkiai, tiek ir pagalvoti apie naujas iniciatyvas. Po sunkesnio, ankstesnės veiklos peržiūros laikotarpio prasidėjo aktyvus ir įvairiai veiklai gana palankus laikotarpis, išskyrus gal tai, kad kova tarp laisvės ir apribojimų, tarp nauja ir sena, išlieka aktuali. Svarbiausia, rasti balansą tarp abiejų pusių ir eiti pirmyn.
Makramė pynimas
Makramė pynimas / 123RF.com nuotr.

Tiesa, šios dienos pirmoji pusė iki 14 val. 23 min., kuomet Mėnulis pereis iš šeimyniško, giliai neriančio Vėžio į džiugų, orų ir artistišką Liūtą, – tai vadinamojo neefektyvaus Mėnulio metas, kuomet laikas labiau tinkamas tvarkytis, pabaigti jau pradėtus darbus ar tiesiog daugiau bendrauti, ilsėtis.

Vėliau laikas puikus imtis svarbiausių darbų, įgyvendinti tai, apie ką jau seniai svajojote. Mėnulis Liūte palaiko visas kūrybines ir su vaikais, pramogomis bei laisvalaikiu susijusias veiklas, Saulė Žuvyse palaiko menines iniciatyvas, tad imkitės to, kas suteiks džiaugsmo tiek jums, tiek ir kitiems.

Šią saulėtą dieną renkitės baltos, auksinės, oranžinių, geltonų atspalvių drabužiais, puoškitės baltojo aukso papuošalais su Saulės akmeniu (avantiurininis lauko špatas).

Maiste turėtų būti daugiau sėklų, riešutų, ypač sūdytų, aliejaus, susilaikykite nuo saldumynų.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pirmajai dienos pusei planuokite tai, ką reikėtų pabaigti, sutvarkyti, imkitės kasdienės veiklos, susijusios su šeimos poreikiais, tačiau susilaikykite nuo pirkinių. Po pietų pasijausite puikiai. Tiesa, darbai trauks mažiau, labiau norėsite kažkuo pradžiuginti mylimą žmogų, vaikus, kažką smagaus nuveikti – tik suderinkite tai su profesiniais reikalais, antraip gresia problemos.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Norėtumėte daugiau dėmesio skirti namiškiams, artimiesiems ar tiesiog susitvarkyti namuose, šiek tiek atsikvėpti, tačiau aplinkybės kol kas tokios, kad visą dėmesį turite skirti profesiniam kilimui ir įsitvirtinimui. Pirmąją dienos pusę pasistenkite praleisti kuo ramiau, susitvarkykite tai, ką pradėję, o po pietų pagalvokite, kuo galėtumėte pradžiuginti artimuosius – tebūnie tai net ir maža dovanėlė.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pirmąją dienos pusę skirkite tiesiog susitvarkyti namuose ar darbo vietoje, suveskite pajamų ir išlaidų balansą, pagalvokite, ko trūksta, o kas galbūt buvo perteklinio. Po pietų nuotaikos bus jau visai kitokios – pasipils skambučiai, laiškai, tiks imtis daugybės įvairių darbų. Koncentruokitės į tai, kas jums svarbiausia, ypač, jeigu tai susiję su finansiniais reikalais, naujais resursais.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Ryte užbaikite, ką pradėjote pirmosiomis savaitės dienomis, pasidžiaukite pasiekimais, susitvarkykite, atsikvėpkite, o po pietų imkitės to, kas jums svarbiausia, ypač, jeigu tai susiję su finansinių reikalų sprendimu, noro įgyti finansinės laisvės. Bus itin svarbu tiek laikytis įstatymų, taisyklių, tiek ir rasti alternatyvių resursų, tačiau sprendimai turi būti tik jūsų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Rytas jums gali būti sunkokas – kaip tamsiausia naktis prieš aušrą – tai laikas, kuomet verčiau daugiau ilsėtis nei dirbti arba imtis tik to, kas yra įprasta, kasdienė rutina, tvarkytis. Užtat po pietų turėtumėte pasijausti gerokai stipriau, užsinorėsite veikti, būti matomi ir mylimi. Tiesa, daugiau dėmesio bus skirta kitiems, todėl pasistenkite suvaldyti savo emocijas ir susilaikyti nuo priekaištų.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Ryte pabaikite ilgesnio laikotarpio darbus, susitvarkykite, apibendrinkite ką nuveikėte pastaruoju metu, o po pietų galite pajausti gana stiprų poreikį užsidaryti namuose ir daugiau dėmesio skirti sau, savo vidiniams išgyvenimams ir jėgų atstatymui. Tiesa, daug laiko tam vargu ar galėsite skirti, nes darbai spaudžia, o ir jums sekasi, tačiau įsiklausyti į kūno ir dvasios poreikius ir juos atliepti verta.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Ryte pabaikite tuos profesinius reikalus, kurie jums buvo aktualūs pastaruoju metu, susitvarkykite darbo vietą, atsikvėpkite, pagirkite save už tai, ką nuveikėte, o jau po pietų teks imtis ne tiek savo, kiek draugų reikalų – gali tekti spręsti gana naują ir keistą, tačiau gana rimtą klausimą – pasitelkite į pagalbą sutuoktinį ir išeitis bus rasta.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Pirmoji dienos pusė jums bus gana rami ir atpalaiduojanti, kuomet būsite linkę užsiimti tuo, kas jums įdomiausia ir svarbiausia. Pabaikite tai, ką pradėję, nes jau po pietų teks daugiau dėmesio skirti karjeros ir profesiniams klausimams. Bus itin svarbu atkreipti dėmesį į partnerių, su kuriais bendraujate, interesus, venkite priešinti veiklas, daugiau koncentruokitės į tai, kas svarbiausia.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Ryte būsite dar vis emocingai ir gana jautriai nusiteikę – skirkite laiko nurimti, sutvarkyti, išbaigti tai, ką veikėte pastarosiomis dienomis, o jau po pietų pajausite visai kitokias nuotaikas – pasaulis atsivers gražiausiomis savo spalvomis, būsite linkę daugiau bendrauti, domėtis tuo, kas vyksta aplinkui, ir dalintis savo žiniomis – svarbu tikrinti tai, ką sakote, ir kaskart atnaujinkite informaciją.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pastarosiomis dienomis visko vyko tiek daug, tad pirmąją dienos pusę vertėtų skirti pabaigti, sutvarkyti tai, kas pradėta, daugiau pabendrauti su verslo partneriais ar antrąja puse, aptarti nuveiktus darbus, o jau po pietų gana rimtai kibti į naujus projektus, ieškoti jiems resursų, tik suvaldykite emocijas, nes siurprizų galite sulaukti tiek iš mylimo žmogaus, tiek ir vaikų.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Pirmoje savaitės pusėje nuveikėte tikrai daug, tad vertėtų iki pietų skirti laiko pabaigti susidoroti su tuo, kas pradėta, susitvarkyti, o jau nuo pietų pradėti galvoti apie tai, kaip galėtumėte pasidalinti savo patirtimi su kitais, ieškoti veiklos partnerių. Tiesa, pokyčiai namuose gali tapti konflikto su antrąja puse pagrindu, todėl pasistenkite suvaldyti emocijas ir rasti abi puses tenkinantį sprendimą.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Ryte vargu ar norėsite rimčiau įsitraukti į darbus ar rūpesčius – puikus laikas atsipalaidavimui, nuveikti tai, kas jums teikia malonumo, nes jau po pietų teks imtis darbų. Tiesa, jie gali būti visai malonūs ir kūrybiniai, tačiau būkite atsargūs dirbdami su įvairia technika, venkite įtemptų situacijų, skubos, pervargimo. Šiandien galios pasakymas „šykštus moka du kartus“.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas