Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – vasario 3 d.

Šiandien diena, lyginant su pastarosiomis dvejomis, bus labiau įtempta, mat Mėnulis po truputį artėja link delčios ir vis mažiau palaiko planetų sankaupą Vandenio Zodiako ženkle.
Mergaitė su kate
Mergaitė su kate / 123RF.com nuotr.

Be to, 16 val. 14 min. Mėnulis pereis iš estetiškųjų ir teisingumo siekiančių Svarstyklių ženklo į su paslaptimis, transformacija ir didelėmis energijomis bei aistromis siejamą Skorpiono ženklą. Deja, tačiau nuo pat ryto 8 val. 15 min. iki minėto laiko tęsis vadinamojo neefektyvaus Mėnulio laikas, kuomet verta imtis tik kasdienių, įprastų darbų.

Vertėtų susilaikyti nuo rimtesnių darbų pradžios ar didesnių pirkinių (juolab, primenu, Merkurijus mūsų atžvilgiu juda atgal, todėl apskritai tai mažiau palankus laikas tokiems dalykams), o labiausia tiktų pabaigti ar aptarti tai, kas per pastarąsias dienas pradėta ir nuveikta, tvarkytis ar netgi daugiau laiko skirti poilsiui, maloniam pasibendravimui – Svarstyklės mielai palaiko kartais būtinus small talk.

Pavakariu nuotaikos keisis ir būkite dėmesingi, kad pokalbiai ir liktų pokalbiais, venkite intrigų ar įtarinėjimų neištikimybe ar pe dideliu išlaidavimu – Venera laisvajame Vandenyje, tad bet kokie apribojimai gali turėti sunkiai prognozuojamų pasekmių.

Šiandien džiugias nuotaikas palaikyti padės skaistesnės raudonos ar geltonos spalvų drabužiai, papuošalai su sarderiu ar turkiu, iš tamsintos geležies. Maistas turėtų būti gana paprastas, ypatingai tinka visi šakniavaisiai, pradedant bulvėmis, burokėliais, taip pat grybai, ruginė duona, viską gardinkite česnaku, svogūnais, aitriąja paprika ar krienais, susilaikykite nuo kiaulienos.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pirmoji dienos pusė turėtų būti gana graži ir sėkminga maloniais pokalbiais, derybomis ar tiesiog ramiai darbuositės, ieškodami savo profesinėje veikloje uždavinių sprendimų. Po truputį gali kilti nepasitenkinimo, ypatingai tuo, ką ir kaip veikia antroji pusė, tad būkite atsargesni ir atkreipkite dėmesį į tai, kokios gi jūsų savybės kelia šį jūsų vidinį pyktį – gal verta padirbėti su savimi?

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pirmoji dienos pusė turėtų būti itin sėkminga profesine prasme, jeigu daugiau laiko ir dėmesio skirsite pokalbiams su kolegomis, viršininkais – grįžkite prie ankstesnių projektų, tikslinkite, taisykite klaidas, tik venkite iššaukiančiai elgtis. Tiesa, netikėtas jūsų sprendimas gali sustiprinti jūsų pozicijas, tačiau būkite pasiruošę viskam. Vakarą skirkite antrajai pusei.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Didžioji dienos dalis jums pralėks gana maloniai, tačiau jūsų polėkis gali sutrukdyti jums atlikti tai, ką norėtumėte, galite sulaukti aplinkinių pasipriešinimo ar kitokių trikdžių, tad šiandien bus itin svarbu ramiai pabaigti daryti tai, kas jums šiuo metu yra svarbiausia. Visus trukdžius šiandien bus galima paversti privalumais, o pavakare apskritai bus darbingas laikas, tik išlaikykite ramų protą.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Iki pavakarės teks ir toliau spręsti daugiau asmeninius – būsto, santykių, finansinius reikalus. Būkite atsargūs, jeigu tai susiję su kitų inicijuotais projektais, jų finansavimu ar kitokiu resursų užtikrinimu. Laikotarpis itin sudėtingas, tad tikrinkite informaciją, atsilaikykite prieš spaudimą. Vakare būsite itin romantiškai nusiteikę, tačiau susilaikykite nuo bet kokių įtarinėjimų ar siekio apriboti partnerio laisvę.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Didžioji dienos dalis bus itin tinkama bendravimui, reikalams, susijusiems su informacijos paieška, dokumentų tvarkymu, grįžti prie to, ką reikia pabaigti, pataisyti, tačiau mažai tinkama naujoms iniciatyvoms ar netgi sutarimams. Tikėtina, kad kažkas keisis. Pavakare jau būsite linkę daugiau dėmesio skirti namiškiams, tėvams ir antrąja puse – gali tekti skubiai pasirūpinti jų savijauta, imtis sveikatos reikalų. Vakare bus itin svarbu susilaikyti nuo priekaištų ar įtarinėjimų kitų atžvilgiu.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Didžiąją dienos dalį bus svarbu susilaikyti nuo išlaidų ir pirkinių, nors pagundų gali kilti. Juolab pavakare gali tekti pasigailėti, o ir norai gali keistis. Šiandien daugiau laiko skirkite tiems profesiniams reikalams, kuriuos būtina užbaigti ir atverti kelius naujiems uždaviniams – taisykite klaidas, ieškokite naujų galimybių, tačiau dabar ne itin palankus laikas naujiems įsipareigojimams.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Ryte sulauksite gana daug dėmesio, gali tekti imtis tiek asmeninių – vaikų, tėvų ar mylimo asmens reikalų – daugiau bendraukite, imkitės būtent to, kas jus įkvepia, teikia džiaugsmo ir veda pirmyn. Pavakare jau teks imtis finansinių reikalų – galite sulaukti priekaištų ar mylimo žmogaus norų, kad veiktumėte pagal jo norus – bus itin svarbu atlaikyti spaudimą ir išlaikyti asmeninę laisvę.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Didžioji šio dienos dalis jums bus itin palanki savianalizei, ramiam buvimui su savimi namuose, su artimaisiais ir gilinimuisi į giminės istoriją, tradicijas, tai, ką esate paveldėję. Galite sulaukti priekaištų ar mažai lauktų siurprizų iš antrosios pusės – venkite spaudimo kitiems, ypatingai vakarop, kuomet norėsite išsiveržti iš to, kur ir kuo esate – ar tikrai verta visko atsisakyti?

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Didžioji dienos dalis bus skirta bendravimui, kažkokių bendrų – tiek draugų, tiek ir visuomeninių reikalų ar kolektyvinių projektų aptarimui – kalbų ir šurmulio gali būti daug, tačiau rezultatų mažoka, tad žiūrėkite į viską ramiai. Pavakare apskritai būsite linkę atsitraukti nuo pasaulio šurmulio ir ramiai pasidarbuoti ir pasigilinti į tai, kas vyksta.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien, kaip ir praėjusias dvi dienas, profesiniai reikalai reikalaus daugiausia jūsų dėmesio – pabaikite ką pradėję, ką užsibrėžę, aptarkite tai su kolegomis, tačiau rimtesnių iniciatyvų ar sutarimų venkite. Užtat pavakare galite imtis bendros veiklos, apie save gali priminti ir draugai, bičiuliai. Tiesa, būkite itin atsargūs, jei kažkas pasiūlys kažką įsigyti ar investuoti į bendrą projektą.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Didžiąją dalį laiko vis dar virsite naujomis idėjomis, mokslo atradimais ir ryšių su užsieniu palaikymu – pabaikite ką pastarosiomis dienomis pradėjote, susitvarkykite informaciją, nes jau pavakare būsite priversti atsiskaityti už praėjusių dienų veiklą ir paieškoti būdų savo idėjas pritaikyti profesinėje veikloje. Laukia jūsų profesionalumo išbandymas.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Diena, kaip ankstesnės bus gana emocinga, pareikalausianti iš jūsų gana didelio susitvardymo ir gebėjimo patylėti, pasilaikyti informaciją sau ir daryti asmenines išvadas. Susilaikykite nuo viešumo, venkite daryti spaudimą kitiems, o jau vakare paieškokite sąjungininkų ir išmintingų žmonių, kurie jums galėtų paaiškinti tai, kas vyksta. Pagaliau pavyks atsikvėpti lengviau.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas