Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

10 vaikams draugiškiausių Europos viešbučių

Ruošiantis kelionei į užsienį su vaikais, būtina itin atsakingai rinktis ne tik kelionės kryptį, bet ir vietą, kurioje apsistosite. Jei pagrindinis šeimos tikslas yra pakeisti aplinką, pailsėti nuo rutinos ir planuojama didžiąją laiko dalį praleisti viešbutyje, jos pasirinkimas tampa dar svarbesnis. Jūsų dėmesiui 10 viešbučių, kurie mažiesiems poilsiautojams skiria daugiausia dėmesio.
Kelionės su vaikais
Kelionės su vaikais / 123rf.com nuotr.

Anassa

Prabangiame Kipro kurorte įsikūręs viešbutis išsiskiria tuo, kad vaikų ir suaugusiųjų poilsiu rūpinasi vienodai. Šeimoms su vaikais vienas iš svarbesnių argumentų turėtų būti tai, kad šio viešbučio paplūdimys yra privatus. Tai reiškia, kad pakrantėje nereikės stumdytis su pašaliniais ir su savo vaikais galėsite saugiai mėgautis saule ir jūra.

Atžalos viešbutyje ras visą galybę įvairaus amžiaus vaikams tinkamų žaislų. Tam, kad vaikai nenuobodžiautų kiekvieną dieną organizuojami vis nauji užsiėmimai, žaidimai bei sporto rungtys. Taigi tėvams sukti galvos dėl vaikų užimtumo tikrai nereikės.

Bigstockphoto.com/Kipras – populiari atostogų vieta
Bigstockphoto.com/Kipras – populiari atostogų vieta

Svarbu paminėti, kad viešbutis apsirūpinęs svečiams su mažais kūdikiais reikalingais daiktais, įranga. Mažiesiems yra įrengtas ir šildomas baseinas, restoranas ir žaidimų aikštelė.

Borgo Egnazia

Italijoje, Apulijos regione, esantis viešbutis kelionių ekspertų laikomas vienu iš geriausių atostogoms su mažaisiais. Ko vertos vien fantastiškos vaikų kambarių dekoracijos! Šiame viešbutyje taip pat dirba itin stipri vaikų animatorių komanda, kuri kasdien įvairaus amžiaus vaikams sugalvoja vis naujų pramogų. Svarbu paminėti, kad viešbutis gali šeimoms pasiūlyti ir anglakalbės auklės paslaugą.

Asmeninio albumo nuotr./Apulija
Asmeninio albumo nuotr./Apulija

Quinta Bouca d’Arques

Viana do Kastelo regione esantis „Quinta Bouca d’Arques“ viešbutis – taip pat vienas iš puikiausių pasirinkimų šeimai Portugalijoje. Praleisti savo atostogas šiame viešbutyje labiausiai patartina šeimai, kuri ieško gamtos oazės. Upių slėniai, įspūdingi paplūdimiai ir miškai – tai, kas džiugins jūsų šeimos narių akį.

Vaikai šį viešbutį turėtų pamėgti dėl vejos, skirtos būtent jų žaidimams ir laisvalaikiui. Jaunieji poilsiautojai su animatoriais galės tyrinėti miškus, ieškoti slapto miškų namelių ir, aišku, turkštis įspūdingame baseine.

Ekies All Senses Resort

Pakviesti tobulų atostogų šeimą su vaikais gali ir Graikija. Tokiu atveju reiktų rinktis Chalkidikę ir sukti „Ekies All Senses Resort“ link. Nuotaikingas viešbučio dizainas jau iš karto sufleruoja, kad vaikai čia labai laukiami. Tai, kad mažieji čia vieni iš pagrindinių svečių, įrodo ir būtent jiems įrengtas šildomas baseinas, žaidimų aikštelę ir namas. Vaikams turėtų itin patikti ir prie baseino esantis sulčių baras ar galimos ekskursijos valtele.

123rf.com nuotr./Chalkidikė
123rf.com nuotr./Chalkidikė

Liss Ard Estate

Nors oras Airijoje sunkiai nuspėjamas, pasirinkę šią šalį ir „Liss Ard Estate“ viešbutį savo šeimai garantuosite nepakartojamas dienas. 80-ies hektarų plotas, ežeras, miškai, puikiai įrengtas dviračių takas pasivažinėjimams su šeima ir, aišku, vaikais nuo A iki Z pasirūpinsiantis vaikų klubas. Į šį viešbutį labiausiai rekomenduojama vykti su vaikais iki 12 metų.

Azur Hotel

Turkija gali pasiūlyti tikrai ne vieną puikiai šeimoms tinkantį viešbutį, tačiau vienas labiausiai rekomenduojamų – netoli Antalijos esantis „Azur Hotel“. Šiuo viešbučiu galės džiaugtis itin didelio biudžeto atostogoms skirti negalinčios šeimos, nes už sumokėtus pinigus gaus tikrai puikią kokybę.

Iki puikaus smėlio paplūdimio nuo minėto viešbučio – vos penkios minutės kelio, taigi nepervargs nei tėvai, nei vaikai. Šalia paplūdimio nenustygstantiems vaikams yra įrengta vaikų žaidimo aikštelė, mažuosius poilsiautojus itin džiuginti turėtų ir valčių žygio pramoga.

Kaip nė ką menkesnius privalumus galima būtų įvardinti ir šalia viešbučio esantį „šešėlių sodą“, kuriame nesibaiminant saulės kaitros vežimėliuose galima palikti miegančius kūdikius.

123rf.com nuotr./Antalija
123rf.com nuotr./Antalija

Le Portetta

Prancūzijoje esantis viešbutis „Le Portetta“ siūlo šeimoms kiek mažiau tradicinį, bet ne ką mažiau patrauklų laisvalaikį. Šiame viešbutyje įrengta vaikų slidinėjimo mokykla, tai reiškia, kad mažajam nusimato ne tingus paplūdimio poilsis, o aktyvus ir emocijų kupinas laisvalaikis.

Captain's Club Hotel

Dorsetas yra vienas geriausių paplūdimių Anglijos pietuose. Šalia nuostabios pakrantės yra įsikūręs viešbutis „Captain’s Club“, dėl kurio pritaikymo vaikams nesuabejotų niekas. Be baseinų, vaikų restoranų ir kitų privalumų, geriausias įrodymas tas, kad šiame viešbutyje jaunieji poilsiautojai iki 14 metų apgyvendinami nemokamai.

Portixol

Ramus ir jaukus skandinaviško stiliaus šeimos viešbutukas Palmoje, Maljorkoje. Puikus baseinas, vos 15 min. kelionės nuo oro uosto ir visai šalia įspūdinga pakrantės promenada. Negana to – visos reikiamos įrangos šeimoms su itin mažais vaikais, žaidimų kambariai vyresniesiems ir didžiulė lauko žaidimų aikštelė. Ko daugiau reikia?

Novaturo nuotr./Maljorka iš arti
Novaturo nuotr./Maljorka iš arti

Palmizana

Šis Kroatijos Sveti Klement saloje esantis viešbutukas – absoliuti šeimos oazė. Viešbučio teritorija užima net 300 hektarų, o joje – viskas ko tik reikia šeimos ramybei ir laisvalaikiui. Botanikos sodas, du paplūdimiai, daug vasarnamių ir vilų su virtuvėlėmis, restoranai, vandens pramogos, sporto aikštelės ir daugybė pramogų vaikams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento