Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

9 geriausi pramogų parkai Kroatijoje, kurie patiks ir vaikams, ir suaugusiems

Kroatija yra viena iš tų kelionių krypčių, kurią renkasi lietuviai jau spėję kelis kartus atostogauti Turkijoje, Egipte, aplankę Graikijos salas ir naująja Turkija vadinamą Bulgariją. Nuostabią gamtą ir įdomių istorinių objektų turinti Kroatija puikus pasirinkimas šeimoms, kurios nori suderinti pažintinę kelionę su aktyviomis pramogomis.
„Solaris Aquapark“
„Solaris Aquapark“ / Solaris Hotels nuotr.

„Travel4news“ pristato 9 geriausius Kroatijos pramogų parkus, kuriuose veiklos ras įvairaus amžiaus turistai.

„Aquacolors“, Porečas

„Aquacolors“ nuotr./Pramogų parkas „Aquacolors“ Poreče
„Aquacolors“ nuotr./Pramogų parkas „Aquacolors“ Poreče

Tai didžiausias vandens pramogų parkas Kroatijoje. Įvairaus amžiaus vaikai ir suaugusieji jame „įstrigs“ visai dienai ir galės pramogauti ant dvylikos vandens čiuožyklų. Mažiausiems rekomenduojama išbandyti „Vėžliuko čiuožyklą“, o drąsiausiems (ir vyresniems) – „Mirties raketą“. Jei nesinori aktyvių pramogų, galite plūduriuoti parke įrengtoje „upėje“, kuri yra ilgiausia dirbtinė upė visoje Pietų Europoje. Kai atsibos mirkti vandenyje, galėsite šokinėti ant batutų, žaisti futbolą, tinklinį ar sudalyvauti edukacinėse programose ir sukurti kokį nors rankdarbį.

Daugiau informacijos: www.aquacolors.eu

„Istralandia“, Novigradas

„Aquapark Istraliandia“ nuotr./„Aquapark Istraliandia“
„Aquapark Istraliandia“ nuotr./„Aquapark Istraliandia“

Jūros bangų, masažo ir vaikų baseinai – visus juos rasite šiame pramogų parke, esančiame Novigrado mieste. Piratų pilyje vaikai ras „tikrą“ piratų laivą, o vyresnieji turės progą patikrinti savo drąsą „Kosmoso raketoje“ – sakoma, kad leidžiantis šiuo atrakcionu galima pasiekti didžiulį greitį. Pramogų parke „Istralandia“ rasite ir animatorius, šokių pamokas, įvairius sporto turnyrus ir net koncertus.

Daugiau informacijos rasite www.istralandia.hr/en

„Dinopark“, Funtana

„Dinopark“ nuotr./„Dinopark“ Funtanos mieste
„Dinopark“ nuotr./„Dinopark“ Funtanos mieste

Dinozaurus mėgsta visi, tiesa? Jei Lietuvoje esančius jau lankėte, pats laikas užsukti ir į kroatišką parką, įkurtą istoriniame Kroatijos mieste Funtanoje. Be originalaus dydžio priešistorinių gyvūnų parke rasite ir „Dinoteatrą“, kuriame rodoma speciali programa, taip pat tokius atrakcionus kaip „Dinozaurų lenktynės“, „linksmuosius kalnelius“, dažasvydį ir kitus. Garantuojame – aktyvių pramogų čia netrūks visai šeimai.

Daugiau informacijos rasite čia: www.dinopark.hr

„Green Garden“, Pula

Green Garden Entertainment Center nuotr./Žaliojo sodo pramogų centras Puloje
Green Garden Entertainment Center nuotr./Žaliojo sodo pramogų centras Puloje

Puloje esantis „Žaliojo sodo pramogų centras“ siūlo daug aktyvių pramogų vietiniams ir užsienio turistams. Nedidelėje teritorijoje daugiausia vietos užima kartodromas, taip pat čia galima pasivažinėti visureigiais, yra futbolo aikštė, kuri kartu su šiam žaidimui skirtu inventoriumi nuomojama. Čia galima žaisti ir dažasvydį.

Daugiau informacijos – www.karting.hr

„Glavani Park“, Glavani

„Galvani Adrenalinpark“  nuotr./„Galvani Adrenalinpark“
„Galvani Adrenalinpark“ nuotr./„Galvani Adrenalinpark“

Istrijos pusiasalyje, maždaug už 25 km nuo Pulos esantis „Glavani Park“ užima 4 ha. Ir visi jie išnaudoti aktyvioms pramogoms. Karstynės, laipynės, įvairaus sudėtingumo lyno trasos – visa tai išbandę jausitės kaip po gero kroso ar treniruotės sporto klube. Be to, visą dieną praleisite lauke, nes parkas įkurtas po atviru dangumi.

Daugiau informacijos – www.glavanipark.com/en

„Aquapark Čikat“, Lošinis

Tik pernai, 2016 m., atidarytas pramogų parkas yra Čikat kempingo teritorijoje, tad jo svečiai pramogauti jame gali nemokamai. Tačiau jis atviras ir kitur apsistojusiems ar tik pravažiuojantiems lankytojams.

Pramogų parke yra šeši baseinai, 110 m ilgio čiuožyklą ir daugybė kitų šlapių pramogų. Pramogų kompleksas suskirstytas į tris zonas: sveikatos zoną su aktyvias pramogas siūlančiais baseinais ir sportui skirta erdve, poilsio zoną, kurioje yra baseinas-baras, masažuojantis baseinas ir vaikams skirta zona, kurioje netrūksta pramoginių atrakcionų.

Daugiau informacijos – www.camp-cikat.com

„Funpark Mirnovec“, Biogradas

„Funpark Mirnovec“ nuotr./„Funpark Mirnovec“ Biograde
„Funpark Mirnovec“ nuotr./„Funpark Mirnovec“ Biograde

Tai pats naujausias pramogų parkas Kroatijoje, duris atversiantis tik 2017 m. birželį. Pajūrio mieste Biograde, tarp Zadaro ir Šibeniko, įrengtas parkas yra teminis. Jį sudaro trys dalys: Piratų miestas, Laukiniai Vakarai ir Visata. Iš viso siūloma išbandyti 26 veiklas. Alkti parke taip pat neteks – jame bus keletas restoranų.

Daugiau informacijos – www.funparkmirnovec.comTai pats naujausias pramogų parkas Kroatijoje, duris atversiantis tik 2017 m. birželį. Pajūrio mieste Biograde, tarp Zadaro ir Šibeniko, įrengtas parkas yra teminis. Jį sudaro trys dalys: Piratų miestas, Laukiniai Vakarai ir Visata. Iš viso siūloma išbandyti 26 veiklas. Alkti parke taip pat neteks – jame bus keletas restoranų.

„Solaris Aquapark“, Šibenikas

Solaris Hotels nuotr./„Solaris Aquapark“ Šibeniko mieste
Solaris Hotels nuotr./„Solaris Aquapark“ Šibeniko mieste

Šis parkas yra pirmasis Dalmatijoje – istoriniame regione Adrijos jūros pakrantėje ir salose, dabartinės Kroatijos teritorijoje. Pramogauti jame smagu įvairaus amžiaus žmonėms. Parkas įrengtas tarp dviejų „Solaris“ viešbučių Šibenike. Jame atostogautojai ras šešias čiuožyklas, krioklius, taip pat daug kitokių vandens pramogų. Atskira erdvė skirta mažiems vaikams (jiems įrengta ir žaidimų aikštelė „sausumoje“). Pramogų parke sau tinkamą veiklą ras ir tie, kuriems reikia adrenalino, ir mėgstantys vandenyje laiką leisti pasyviau. Viena iš siūlomų atrakcijų taip ir vadinasi „Lazy River“ („Tingi upė“).

Daugiau informacijos – www.aquapark-dalmatia.com

„Zipline Croatia“, Omiš

 „Zipline Croatia“ nuotr./Pramogų parkas  „Zipline Croatia“
„Zipline Croatia“ nuotr./Pramogų parkas „Zipline Croatia“

Dar viena vieta, įrengta vos prieš metus. Pramogautojai turėtų įvertinti vietą – po jų kojomis tekės Cetinos upė – parkas įkurtas upės žiočių pradžioje. Lynai ištempti ir virš kanjonų, tad nesunku įsivaizduoti, jog skriejant virš jų maišysis baimė ir euforija – prieš akis lėks pasakiški vaizdai. Čia įrengtos aštuonios trasos, kurių bendras ilgis siekia 2,100 metrus.

Daugiau informacijos – www.zipline-croatia.com

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas