Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Air Baltic“ paskelbė kitų metų vasaros sezono skrydžių tvarkaraštį: planuoja 11 naujų maršrutų

Latvijos oro linijų bendrovė „Air Baltic“ paskelbė kitų metų vasaros sezono skrydžių tvarkaraštį. Iš viso oro linijų bendrovė planuoja atidaryti 11 naujų maršrutų, įskaitant 1 iš Vilniaus ir pirmą kartą – iš Palangos. Nauji maršrutai leis keliauti iš Lietuvos 12 tiesioginių krypčių ir pasiūlys beveik 70 krypčių su persėdimu Rygoje, rašoma bendrovės pranešime spaudai.
„Air Baltic“ orlaivis
„Air Baltic“ orlaivis / 123RF.com nuotr.

„Siekiame, kad „Air Baltic“ ir toliau išliktų pirmaujančia oro linijų bendrove regione. Kitą vasarą pradėjus skrydžius 11 naujų maršrutų, sustiprinsime savo pozicijas ir siekius augti, toliau gerindami susisiekimą iš Baltijos šalių.

Džiaugiamės galėdami praplėsti savo pasiūlą Lietuvos keleiviams, pridėdami 2 naujus tiesioginius maršrutus ir padidindami skrydžių dažnumą paklausiausiais maršrutais iš Vilniaus“, – teigia oro linijų bendrovės prezidentas ir generalinis direktorius Martinas Gaussas.

„Air Baltic“ nuotr. / „Air Baltic“ orlaivis
„Air Baltic“ nuotr. / „Air Baltic“ orlaivis

Latvijos oro bendrovė nuo kitų metų gegužės pradės reguliarius skrydžius iš Vilniaus į Krokuvą bei iš Palangos į Amsterdamą.

Skrydžiai vyks du kartus per savaitę: į Krokuvą – nuo gegužės 3 dienos, į Amsterdamą – nuo gegužės 29 dienos.

123rf.com nuotr. / Krokuva
123rf.com nuotr. / Krokuva

Vasaros sezono metu oro linijų bendrovė ir toliau bazuos du savo „Airbus A220-300“ orlaivius. Be to, oro linijų bendrovė planuoja padidinti skrydžių dažnumą paklausiais maršrutais iš Vilniaus, tarp kurių Paryžius, Miunchenas ir Talinas.

Ateinantį vasaros sezoną oro linijų bendrovė planuoja pasiūlyti 11 naujų maršrutų – 7 iš Latvijos, 2 iš Lietuvos ir 2 iš Estijos. Iš Rygos oro linijų bendrovė pradės reguliarius skrydžius į Alikantę (Ispanija), Kišiniovą (Moldova), Liublianą (Slovėnija), Prištiną (Kosovas), Skopjė (Šiaurės Makedonija), Sofiją (Bulgarija) ir Tiraną (Albanija).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas