„airBaltic“ pradės tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Kijevą

Latvijos oro linijų bendrovė „airBaltic“ šiandien pradeda vykdyti tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Ukrainos sostinę Kijevą. Keleiviai bus skraidinami dukart per savaitę, naudojant kompanijos orlaivį „Airbus A220-300“. Numatoma skrydžio trukmė – 1 val. ir 15 minučių, skelbiama pranešime žiniasklaidai.
„AirBaltic“ lėktuvas
„AirBaltic“ lėktuvas / AirBaltic.com nuotr.

Šiuo metu „airBaltic“ vykdo tiesioginius skrydžius iš Vilniaus, Rygos ir Talino į įvairius Europos verslo centrus ir poilsio vietas. Išsamų „airBaltic“ skrydžių tvarkaraštį galite rasti bendrovės tinklalapyje.

Bendrovė teigia, kad svarbiausias jos prioritetas – keleivių saugumas ir sveikata. Anot pranešimo, „airBaltic“ įdiegė griežtas saugos priemones, o naujos skrydžių operacijos vykdytos vadovaujantis valdžios institucijų pateiktomis rekomendacijomis.

Keleiviams primygtinai siūloma prieš keliaujant pasitikrinti kelionių reglamentus ir oro uostų apribojimus oficialiose interneto svetainėse ar vietinėse ambasadose. Reglamentai greitai keičiasi ir skiriasi kiekvienoje šalyje, todėl norint, kad kelionės vyktų sklandžiai, kviečiama visada įsitikinti, kad turima informacija – naujausia.

Norintys apie naujas „airBaltic“ sveikatos priemones sužinoti daugiau gali apsilankyti „airBaltic“ svetainėje.

Kompanija teigia suformavusi bilietų kainų struktūrą taip, kad ši patenkintų visų klientų poreikius. Kainos prasideda nuo mažiausių, vadinamų „Green“, aukštesnių – „Green Classic“ ir verslo klasės – „Business“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito