Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Artėjant šventėms, „Wizz Air“​​​​​​​ siūlo 25 proc. nuolaidą skrydžiams

Europos oro linijų bendrovė „Wizz Air“ antradienį skelbia 25 proc. nuolaidą atrinktiems „Wizz Air“ skrydžiams. Pasiūlymas taikomas skrydžio kainai, neįskaitant administravimo mokesčio. Akcija galioja skrydžiams, kurie vyks iki 2022 m. gegužės 31 d., rašoma pranešime žiniasklaidai.
Wizz Air
Wizz Air / Valdo Kopūsto / 15min nuotr.

Planuojant keliones, „Wizz Air“ į rezervaciją rekomenduoja įtraukti „WIZZ Flex“ paslaugą. Pasirinkę šią paslaugą keleiviai gali būti tikri, kad pasikeitus aplinkybėms ar prireikus keisti skrydžio datą ar tikslą, jie tai galės padaryti bet kuriam pasirinktam skrydžiui.

„Wizz Air“ taip pat siūlo naudotis nuolat atnaujinamu WIZZ kelionių planavimo žemėlapiu, kuris leidžia pasitikrinti, kokios taisyklės galioja keliaujant „Wizz Air“ tinkle esančiais maršrutais. Jame taip pat pateikiama informacija apie galimus kelionių ribojimus dėl koronaviruso pandemijos.

Nuo pandemijos pradžios „Wizz Air“ taiko papildomas higienos priemones, kurios užtikrina keleivių ir įgulos saugumą.

Įlaipinimo ir išlaipinimo metu rekomenduojama laikytis saugaus atstumo, norint sumažinti nebūtinų fizinių kontaktų tikimybę oro uoste, keleiviai raginami į skrydžius registruotis ir visas papildomas paslaugas (pvz. registruotą bagažą) užsisakyti internetu. „Wizz Air“ naudoja „Hepa“ filtrus, kurie iš bendrovei priklausančių orlaivių salono oro išfiltruoja 99,97 proc. virusų ir bakterijų, viso skrydžio metu keleiviai ir įgulos nariai privalo dėvėti veido kaukes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas