Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Aurimas Valujavičius vaizdo įraše papasakojo apie savo savijautą: „Gal šiek tiek svirduliavau“

Po 121 dienos, praleistos Atlanto vandenyne, Šiaurės Amerikos žemyne išsilaipino garsusis keliautojas Aurimas Valujavičius. Jis pirmą kartą savo instagramo paskyroje publikuotame vaizdo įraše iš žemės papasakojo apie savo savijautą ir tai, ką jis ketina nuveikti Majamyje.
Aurimas Valujavčius
Aurimas Valujavičius / Aurimo Valujavičiaus soc. tinklų paskyrų nuotr.

„Sveiki, bičiuliai. Sveiki gyvi. Aš toliau esu „Lituanicoje“. Ir toliau gaunu labai daug jūsų žinučių. Ačiū už tokį palaikymą. Gavau daug užklausų duoti interviu – tiek iš užsienio pasaulio, tiek iš lietuvių. Pradėsiu turbūt ateinančią parą po truputį atsakinėti į klausimus. Dar net bijau įsijungti socialinius tinklus, nes dabar pagrindinis tikslas – išsivalyti valtį, viską pasiruošti, kadangi kitą savaitę ją jau krausime į konteinerį, kuris paskui keliaus į Klaipėdą. Tai ją dar reikia išsisausinti, išsivalyti, – pasakojo keliautojas.

– Tokie darbeliai ateinančias dienas vyksta. Dar reikės aplankyti lietuvių bendruomenes, tad teks pabendrauti ir smagiai praleisti laiką. Taip pat truputį papramogauti, paturistauti. Yra Majamyje planų, bet vis tiek laikas greitai tiksi, tai kaip ir darbymetis irgi.

Aišku, irkluoti nereikia dabar kiekvieną dieną. Girdėjau, eina gandai, kad aš ligoninėje, tai tikrai ligoninėje nesu. Patys matėte live – gal šiek tiek svirduliavau, gal ir dabar šiek tiek tas jaučiasi, bet šiaip galva nesvaigsta, nepykina, viskas gerai. Šiąnakt 4 val. nuėjau miegoti, 10 val. pats prabudau be jokio žadintuvo. Nebuvo jokio skirtumo, ar miegoti lovoje, ar valtyje. Viskas gerai. Ačiū už žinutes. Linkėjimai iš Majamio.“

Primename, kad per 121 dieną perplaukęs vandenyną irkline valtimi nuo žemyninės Europos iki žemyninės Šiaurės Amerikos dalies A.Valujavičius tapo pirmuoju tokį maršrutą įveikusiu lietuviu ir trečiuoju žmogumi pasaulyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas