Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Besibaigiančios vasaros planai: ką dar galima spėti nuveikti?

Švelniai besileidžiant saulei, pamažu pradedame atsisveikinti su dar viena įsimintina vasara – laikas pasinaudoti galimybe paskutiniam nuotykių lauke pliūpsniui. Nesvarbu, ar esate patyręs žygeivis, ar vandens sporto entuziastas, o gal tiesiog ieškote progos pasimėgauti šiltais saulės spinduliais, pateikiame tris energingas veiklas, leisiančias pasimėgauti likusiomis sezono dienomis. Pasigrožėkite gamta, užmegzkite ryšį su draugais ir šeima, atgaivinkite savo kūną ir dvasią šias aktyviais užsiėmimais.
Vasaros planai
Vasaros planai / „Noriu noriu noriu“ archyvo nuotr.

Vaizdingi žygiai gamtoje

Tarp daugybės būdų, kaip švęsti besibaigiančią vasarą, žygiai yra nesenstanti klasika. Dėl kiek žemesnės temperatūros ir kraštovaizdžio, kurį vis dar puošia vešli žaluma, vėlyva vasara yra idealus laikas gamtos entuziastams keliauti vaizdingais takais. Visai nesvarbu, ar jau esate patyręs žygeivis, ar dar tik pradedantysis, savo taką atras kiekvienas: ramūs pasivaikščiojimai miškais ar sudėtingesni maršrutai patiks kiekvienam. Pasidomėkite ir savo gimtuoju kraštu – galbūt visai netoliese yra žygio takas, apie kurį iki šiol nieko nenutuokėte.

Nepaneigiama, kad žygiai ne tik suteikia galimybę pabėgti nuo miesto šurmulio, bet ir žada svaiginančią patirtį gamtoje: lapų traškėjimas po kojomis, vėjo šnabždesys tarp medžių ir gyvos laukinės gėlės. Be gerinamos širdies ir kraujagyslių sistemos bei sustiprintų raumenų naudos, žygiai taip pat gaivina sielą, suteikia laiko apmąstymams ir gamtos įvertinimo akimirkų. Taigi, užsiriškite batus, čiupkite kuprinę ir atraskite vėlyvos vasaros gamtos stebuklus!

„Noriu noriu noriu“ archyvo nuotr./Žygis vasarą
„Noriu noriu noriu“ archyvo nuotr./Žygis vasarą

Joga lauke

Jogos praktika gamtos glėbyje suteikia unikalią senovės meno patirtį ir kuria harmoningą kūno, proto ir aplinkos sąjungą. Patieskite savo kilimėlį ant žolėtos kalvos ar smėlėto paplūdimio, apsupto paukščių giesmių ir ošiančių lapų simfonijos, su kiekvienu įkvėpimu įtraukite žemiškus kvapus ir pajuskite švelnų vėjelio glamonėjimą, skatinantį ryšį su gamtos stichijomis.

Nesvarbu, ar praktikuojatės vieni, ar prisijungiate prie grupės, atvira erdvė suteikia išlaisvinimo jausmą ir leidžia jūsų judesiams tekėti be ribų. Rami lauko jogos atmosfera skatina dėmesingumą ir vidinius apmąstymus, o grynas oras pagyvina pojūčius bei leidžia pamąstyti apie beveik prabėgusią vasarą. Užsiėmimo metu jūs sklandžiai pereisite tarp jogos pozų ir gamtos grožio apmąstymų bei puoselėsite fizinę ir dvasinę gerovę.

„Noriu noriu noriu“ archyvo nuotr./Joga lauke
„Noriu noriu noriu“ archyvo nuotr./Joga lauke

Paskutinės minutės kelionės

Skaičiuojant paskutines vasaros dienas, nuotykių trokštančių sielų galvose sukasi viliojanti mintis – paskutinės minutės kelionės į užsienį. Kadangi pasaulis pilnas žavių vietų, laukiančių tyrinėtojų, spontaniškumas tampa raktu į nepamirštamus potyrius. Nesvarbu, ar tai idiliškas Europos miesto vaizdas, atogrąžų rojus su palmių apsuptais paplūdimiais, ar istorinis Rytų Azijos miestelis, kupinas kultūros – pasirinkimas jūsų.

Patirkite jaudinantį skubėjimą rezervuodami skrydžius, o susikrovę lagaminus su būtiniausiais daiktais leiskitės atrasti dar nepažintus miestus, pasivaikščiokite žavingomis akmenimis grįstomis gatvėmis, ragaukite burnoje tirpstančią vietinę virtuvę ir pasinerkite į kultūrinius nutikimus, kurie praplės jūsų akiratį.

Kaip bebūtų, pasirinkimas išties nemažas, tad galima lengvai pasimesti ir net prarasti visą kelionės laukimo malonumą! O kad to išvengtumėte, rekomenduojame pasidomėti jau sudarytais pasiūlymais – viena didžiausių poilsio ir viešbučių paslaugų el. parduotuvė Baltijos šalyse Noriu Noriu Noriu kviečia išsirinkti patraukliausias keliones paskutinę minutę: Turkija, Albaniją, Tunisas, Juodkalnija ir kitos šalys kviečia turiningai ir maloniai užbaigti vasarą!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas