Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Bjauri veikla prie baseino, kurios reikėtų atsisakyti tučtuojau – rizikuojate supykdyti darbuotojus ir svečius

Etiketo prie baseino ekspertas keliautojams atskleidė, kokio „baisaus įpročio“ reikėtų vengti maudantis vasaros atostogų metu viešbučio baseine.
Mergina plaukioja baseine
Mergina plaukioja baseine / 123RF.com nuotr.

Poilsiautojai, besimaudantys baseine, gali nesutarti dėl įvairių dalykų, tačiau šis yra itin erzinantis, rašoma thesun.co.uk.

Pasak ekspertų, pernelyg daug keliautojų užkandžius nusprendžia valgyti vandenyje. Tai gali supykdyti darbuotojus, o galbūt ir kitus svečius.

Essential Hospitality įkūrėjas Cole'as Boucheris, prižiūrintis vieno Majamio viešbučio baseinų veiklą, laikraščiui „Washington Post“ sakė, kad lankytojai turi labiau stengtis valgyti sausumoje.

Jis teigė: „Jūsų vietoje nevalgyčiau vištienos kepsnelių baseine“. Ir paaiškino, kad jei kas nors šoka į baseiną šalia jūsų, „jūsų vištienos kepsneliai pateks į baseiną, ir mes turėsime juos ištraukti“.

Beaumont Etiquette“ įkūrėja Myka Meier laikraščiui „Post“ taip pat pabrėžė, kad valgytojai prie baseino dažnai palieka savo šiukšles ir tai yra „siaubinga“, nes pritraukia daugybę vabzdžių: „Manau, kad jei valgote prie baseino, jūsų pareiga yra arba susitvarkyti po savęs, arba perduoti baseino padavėjui, kad šis padėtų išnešti jūsų indus, jog žmonės nesukluptų ant jų ir kad jie nekeptų saulėje.“

Be kitų prie baseino kylančių problemų, įspėjama, kad vaikščioti baseino zonoje basomis taip pat nėra gera mintis.

Pėdų sveikatos ekspertai teigė, kad tai gali sukelti nemalonių infekcijų, kurios sugadina atostogas, pavyzdžiui, galite susidurti su karpomis, pėdų bei nagų grybeliais.

Pėdų ekspertė daktarė Gill Jenkins paragino žmones dėvėti šlepetes bendro naudojimo patalpose, pavyzdžiui, baseinuose, kad neužsikrėstų.

O bene daugiausiai ginčų prie baseino kelianti problema yra tai, kad saulės mėgėjai užsiima gultus ir jais nesinaudoja.

Etiketo ekspertė Katarina, kuri skelbia vaizdo įrašus TikTok paskyroje @katarina.etiquette, taip pat dalinosi: „Jei apsistojate viešbutyje, venkite užimti gultus, jei neketinate juose pasilikti. Tai nepagarba kitiems svečiams.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus