Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Dažnai keliaujanti moteris perspėja – jokiu būdu nesikvėpinkite vykdami į oro uostą

Toronte gyvenanti verslininkė ir dviejų vaikų mama Niki Sky savo „YouTube“ kanale pasidalijo 9 svarbiausiais patarimais apie tai, ko niekuomet nederėtų dėvėti oro uoste.
Dažnai keliaujanti moteris perspėja – jokių būdu nesikvepinkite vykdami į oro uostą
Dažnai keliaujanti moteris perspėja – jokių būdu nesikvėpinkite vykdami į oro uostą / 123RF.com nuotr. / Niki Sky „YouTube“ vaizdo įrašo akimirka

Pirmas dalykas, kurio moteris nerekomenduoja dėvėti keliaujant, yra bet kokie drabužiai, kurie pernelyg spaudžia. Tačiau ji pridūrė, kad vienintelė išimtis iš šios taisyklės – jei turite sveikatos sutrikimų, dėl kurių jums reikia dėvėti aptemptus drabužius, rašoma „The Sun“.

„Nedėvėkite nieko, kas jus spaustų atsisėdus ir nutrauktų kraujotaką, – sakė ji. – Apskritai viskas, kas per daug aptempta, jums bus labai nepatogu.“

Niki sakė, kad žmonės vietoj to turėtų dėvėti ką nors patogaus, kas leistų jiems kvėpuoti ir tinkamai sėdėti.

Taip pat ant kūno nedėkite nieko, kas gali užsidegti.

Kitas Niki draudžiamas daiktas – viskas, kas gali kelti gaisro pavojų, įskaitant kai kuriuos drabužius, aerozolinius purškiklius ir kvepalus.

„Taip pat ant kūno nedėkite nieko, kas gali užsidegti, pavyzdžiui, kvepalų, kuriuose yra alkoholio, arba bet kokių aerozolinių purškiklių, pavyzdžiui, plaukų lako“, – dalijosi ji.

123RF.com nuotr. / Mergina šukuoseną formuoja su plaukų laku
123RF.com nuotr. / Mergina šukuoseną formuoja su plaukų laku

Mados žinovė sakė, kad keliaujant taip pat gali kilti problemų dėvint metalinius papuošalus ar prisegamus papuošalus.

„Kartą skridau iš Toronto į Niujorką ir nusprendžiau prisegti savo nuostabius dirbtinius plaukus prie savo tikrų plaukų, ir, galite patikėti, kad įjungiau pavojaus detektorių, – sakė ji.

– Visa mano galva užsidegė kaip kalėdinė eglutė... Bandymas oro uosto apsaugai paaiškinti, kodėl užsidegė mano galva, nėra tai, ką norėčiau patirti dar kartą.“

Vietoj to Niki pasiūlė žmonėms pasiimti plaukų priauginimo priemones rankiniame bagaže.

Visa mano galva užsidegė kaip kalėdinė eglutė.

Po to Niki sakė, kad žmonės turėtų vengti kelionėje dėvėti dideles skrybėles. Nors tai atrodo geriausias pasirinkimas, palyginti su tuo, kad jas reikėtų pakuoti į lagaminą, kur jos gali susiglamžyti, Niki sakė, kad yra būdas jas supakuoti taip, kad šios problemos būtų išvengta.

123RF.com nuotr. / Moteris su skrybėle
123RF.com nuotr. / Moteris su skrybėle

„Aš tai darau taip, kad tikrąją skrybėlės dalį, kurią užsidedate ant galvos, užpildau kojinėmis, apatiniais drabužiais – aišku, švariais. Ir įsitikinkite, kad ji užpildyta iki pat viršaus, kad, jei ant jos bus daromas spaudimas, ji nenusileis žemyn“, – sakė ji.

Panašiai kaip ir didelių skrybėlių, Niki sakė, kad į oro uostą nereikėtų neštis didelės rankinės, nes tai labai nepatogu ir gali būti sugadinta kelionės metu.

Į oro uostą nereikėtų neštis didelės rankinės.

Niki sakė, kad ji mieliau keliauja ne su jomis, o su mažomis rankinėmis ant juosmens, nes taip ji keliauja laisvomis rankomis ir jai nereikia su savimi nešiotis per daug daiktų.

Kitas jos patarimas, kuris, kaip ji prisipažino, yra gana akivaizdus, – nedėvėti aukštakulnių ar bet kokių batelių be nugaros.

„Eidami į oro uostą norite jaustis kuo patogiau, – sakė ji ir pridūrė, kad išimtis iš šios taisyklės yra ta, jei mokate avėti aukštakulnius. – Jei bandote kur nors skubėti, tai yra blogiausia avalynė, su kuria galima vaikščioti.“

123RF.com nuotr. / Aukštakulniai
123RF.com nuotr. / Aukštakulniai

Be to, Niki sakė, kad nerekomenduoja avėti batų, kuriuos sunku nusiauti, pavyzdžiui, batų virš kelių arba suvarstomų batų.

„Dar viena klaida, kurią padariau prieš kelerius metus ir iš kurios nuo to laiko pasimokiau – todėl ir dalinuosi šiuo patarimu su jumis, – tai nepakankamas sluoksnių kiekis lėktuve“, – sakė ji.

Aiškindama, kad lėktuve paprastai būna šiek tiek šalčiau nei oro uoste, Niki sakė, kad visada su savimi pasiima papildomą drabužių sluoksnį.

Niki teigė, kad paskutinė klaida, kurią daro žmonės, yra ta, kad oro uoste vilki vientisus drabužius, įskaitant kombinezonus.

Ji paaiškino, kad paskutinis dalykas, kurį norėsite daryti, tai bandyti jį nusiimti, kai jums tikrai reikės eiti ir būsite ankštame lėktuvo vonios kambaryje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas