Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didžiausiame Islandijos turistų traukos objekte – prabangus viešbutis

Pastaraisiais metais Islandijos turizmo industrija išgyvena aukso amžių. Turistai plūsta rekordiniais skaičiais ir vietinių skaičių lenkia net septynis kartus. Viena iš populiariausių turistų lankomų vietų – Žydroji lagūna, kuri pritraukia daugiau nei milijoną lankytojų per metus, rašo „Matador Network“.
„Retreat at Blue Lagoon Iceland“ nuotr.
„Retreat at Blue Lagoon Iceland“ nuotr.

Kai toks turistų srautas, neišvengiamai kyla mintys – o kaip būtų žavu pasimėgauti pieniškai melsvu lagūnos vandeniu ramiai, atokiau nuo kitų keliautojų alkūnių ir kojų.

Išeičių ieškoma – buvo diskutuojama apie kvotų įvedimą. Kiti turistai pradeda rikiuosis eilėje dar likus net kelioms valandoms iki darbo dienos pradžios, taip tikėdamiesi išvengti mišrainės. Pagaliau atsirado garantuota išeitis – tačiau tik tiems, kurie pasiryžę suploti nemenką sumą.

Žydrojoje Islandijos lagūnoje atidarytas viešbutis, kuriame sulauksite to išsvajoto privatumo. Prabangioje vietoje dera užburiantis baseino grožis, iš lavos susiformavę krantai ir stilingas dizainas. (Beje, ar žinojote, kad ši lagūna - visai ne natūralus reiškinys? Apie tai skaitykite čia)

Apsistoję „Retreat at Blue Lagoon Iceland“ turi privatų išėjimą į lagūną, gali mėgautis skaniausiais ir įdomiausiais Islandijos patiekalais bei jogos pamokomis. Norintys kontrastų tikrai norės išbandyti garų kambarį ir šalto vandens šulinį.

Galiausiai, svečiams gali būti suorganizuotas ir privatus turas, kurio metu bus gėrimasi Šiaurės pašvaiste.

Visa ši prabanga – ir už itin prabangią kainą. Naktis čia prasideda nuo 1,8 tūkst. JAV dolerių, o trumpiausiai čia galima apsistoti dviems naktims.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai