Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
09 26

Dingęs katinas per du mėnesius įveikė 1448 km kelionę namo: mįslė, kaip jam tai pavyko

Pasiklydusiam katinui pavyko rasti kelią namo po du mėnesius trukusios 900 mylių (1448 km) kelionės iš Jeloustouno nacionalinio parko Vajominge į Saliną Kalifornijoje (JAV), pranešė jo šeimininkai.
Dingęs katinas per du mėnesius įveikė 1448 km kelionę namo
Dingęs katinas per du mėnesius įveikė 1448 km kelionę namo / Shutterstock ir Susanne C.Anguiano „Facebook“ paskyros nuotr. / „15min“ fotomontažas

Katinas, vardu Rayne Beau, gyvenantis nepaprastą gyvenimą, kupiną apsilankymų paplūdimyje ir kelionių prie ežero, leidosi į didžiausią savo nuotykį – savarankišką kelionę iš Vajomingo į Kaliforniją, rašoma „Daily Star“. Detalės, kaip jam pavyko grįžti namo praėjus dviem mėnesiams po to, kai jis pasiklydo Jeloustouno nacionaliniame parke (JAV) vasaros stovyklavimo metu, tebėra apgaubtos paslapties.

123rf.com nuotr. / Jeloustono nacionalinis parkas
123rf.com nuotr. / Jeloustono nacionalinis parkas

Benny ir Susanne Anguiano kartu su dviem katinais birželio 4 d. atvyko į Jeloustoune esantį „Fishing Bridge RV Park“ į pirmąją kačių kelionę mišku. Tačiau netrukus po jų atvykimo katinas Rayne Beau išsigando ir paspruko į netoliese augančius medžius.

„Mano vyras yra mano didvyris, nes jis kasdien valandų valandas eidavo į mišką jo ieškoti“, – CNN filialui KSBW sakė S.Anguiano.

Išsigandęs katinas Rayne Beau pabėgo į mišką, o poros bandymai jį privilioti atgal mėgstamais skanėstais ir žaislais buvo nesėkmingi, pranešė KSBW.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas