Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 04 22 /22:45

Donkasterio oro uoste įstrigę lietuviai Vilnių pasiekė tik penktadienį vakare

Parą – tiek skrydžio į Lietuvą iš Didžiosios Britanijos laukia keliasdešimt oro bendrovės „Wizz Air“ klientų, įstrigusių Donkasterio Šefildo oro uoste. Nors lėktuvas į Vilnių turėjo išskristi ketvirtadienio vakarą, Lietuvą keleiviai pasiekė tik penktadienį vakare.
Wizz Air
Wizz Air / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Į 15min kreipęsis skaitytojas Justas rašė, kad penktadienį Didžiojoje Britanijoje, Donkasterio oro uoste vėluoja oro bendrovės „Wizz Air“ skrydis į Vilnių.

„Lėktuvas turėjo išskristi vakar (ketvirtadienį – aut. past.) 19.40 val. (Lietuvos laiku). Tačiau dėl techninių nesklandumų jis vis dar nepakilo. Paskutinis perkėlimas buvo į 16.30 val. vietos laiku“, – rašė portalo skaitytojas.

„Balandžio 21 dieną turėjęs įvykti avialinijų bendrovės skrydis (nr. W6 8010) iš Donkasterio Šefildo oro uosto į Vilnių buvo atidėtas dėl neplanuotos, tačiau būtinos orlaivio techninės apžiūros. Vadovaujantis „Wizz Air“ taisyklėmis ir ES reglamentais, dėl skrydžio atidėjimo nepatogumų patyrusiems keleiviams užsakyta nakvynė viešbutyje bei suteiktas maitinimas. Skrydis suplanuotas šiandien, 16.30 val. vietos laiku.

„Wizz Air“ nuoširdžiai apgailestauja ir atsiprašo keleivių dėl susiklosčiusios situacijos, tačiau kartu nori priminti, kad keleivių, įgulos ir orlaivio saugumas visada išlieka aviakompanijos prioritetu“, – rašoma bendrovės atsiųstame laiške.

Iš Didžiosios Britanijos lėktuvas pakilo 16.05 val. (vietos laiku).

Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr./Vilniaus oro uoste
Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr./Vilniaus oro uoste

Vėlavo ir reisas į Oslą

Penktadienį dėl techninių priežasčių vėlavo ir kitos pigių skrydžių bendrovės „Ryanair“ reisas iš Vilniaus į Oslą.

Į redakciją kreipęsi skaitytojai teigė, jog „skrydis atidėtas nežinomam laikui“. „Lėktuvas turėjo išskristi 13.30 val. Pagal nepatvirtintą informaciją į jį trenkė žaibas ir technikai bando viską sutvarkyti. Oro administracija daugiau informacijos žada pateikti 16 val.“, – rašė šio reiso laukęs keleivis.

Lietuvos oro uostų komunikacijos vadybininkė Indrė Baltrušaitienė paneigė gandus dėl žaibo. Jos žiniomis, lėktuvas nespėjo atvykti į Vilniaus oro uostą.

Tarptautinio Vilniaus oro uosto interneto svetainėje buvo skelbta, kad „Ryanair“ skrydis į Oslą vėluoja, bet turėtų įvykti 16.30 val. Panašiu metu jis ir išskrido į Norvegijos sostinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas