Galimybė pratęsti vasarą Maltoje – už 100 eurų į abi puses

Yra tokių vietų, kur keliauti galima ištisus metus, nepriklausomai nuo metų laiko. Viena tokių – Viduržemio jūroje esantis mažas žemės lopinėlis, pavadinimu Malta.
Pigus skrydis į Maltą
Pigus skrydis į Maltą / 15min.lt montažas

Pigių skrydžių bendrovė „Ryanair“ pasibaigus vasaros sezonui lapkričio 13-20 dienomis į šią salą iš Vilniaus siūlo nuvykti vos už 100 eurų į abi puses.

Tokiu metų viešbučių kainos bus kritusios, turistų skaičius sumažėjęs, tačiau svarbiausia – oras Maltoje jus tikrai džiugins. Vidutinė oro temperatūra lapkričio mėnesį ten būna apie 19-20 laipsnių šilumos.

Malta savo plotu yra mažesnė net už Vilnių, tad savaitės jums tikrai ten bus per akis. Spėsite aplankyti ir Gozo salą, sostinę Valetą, Žydrąjį langą (Azure Window), įspūdingąjį Žydrąją grotą (Blue Grotto) bei kitus gamtos šedevrus.

Apsistoti septynioms naktims Maltoje dviem žmonėms trijų žvaigždučių viešbutyje galima net už 135 eurus. Tai reiškia, kad asmuo už naktį paklotų net mažiau nei 10 eurų.

Dar vienas būdas pigiai apsistoti – pasinaudoti puslapiu „Airbnb.com“. Jeigu dar nesate ten užsiregistravę, tuomet galite tai padaryti paspaudę čia ir pirmai savo kelionei gauti 20 JAV dolerių premiją, kurią išnaudosite nakvynės paieškoms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento