Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Gerėja susisiekimas su Varšuva: autobusas iš Vilniaus į Lenkijos sostinę vyks 3 kartus per dieną

Varšuva yra viena iš populiariausių lietuvių kelionių krypčių – vis daugiau mūsų šalies gyventojų šį miestą renkasi savaitgalio išvykoms ar švenčių metu. Nuo šiol Lenkijos sostinė bus pasiekiama dar patogiau. Autobusų kompanija „Lux Express“ didina reisų skaičių ir nuo balandžio 28 dienos tarp Lietuvos ir Lenkijos sostinių važiuos tris kartus per dieną, rašoma autobusų kompanijos pranešime spaudai.
Varšuva
Varšuva / 123RF.com nuotr.

Šios autobusų kompanijos tarptautinio verslo vadovas Raitas Remmelis sako, kad kelionių tarp Vilniaus ir Varšuvos skaičius didinamas atsižvelgiant į augančius keleivių srautus.

„Šių metų kovą tarp Vilniaus ir Varšuvos pervežėme 49 proc. daugiau keleivių nei tuo pačiu laikotarpiu pernai. Augant keleivių skaičiui, norime pasiūlyti jiems didesnį išvykimo laikų pasirinkimą bei paskatinti esamus bei naujus klientus kelionėms į Varšuvą rinktis patogius autobusus“, – kalba R.Remmelis.

Nuo balandžio 28 dienos c autobusai iš Vilniaus į Varšuvą išvyks 7.10, 14.15 ir 22.30 val., o iš Varšuvos į Vilnių – 12.00, 20.30 ir 23.45 val. Kelionė autobusu iš Vilniaus į Varšuvą trunka apie 8 val. 45 min. – 8 val. 50 min., o iš Varšuvos į Vilnių apie 8 val. – 8 val. 30 min.

Autobusų kompanijos keleivių skaičius pavasarį augo ir visais Baltijos šalių maršrutais. Jais šių metų kovą bendrovė pervežė 67 proc. daugiau keleivių nei prieš metus. Taip pat bendrovė kasdien vykdo po 7 autobusų reisus tarp Vilniaus ir Rygos, du tiesioginius reisus iš Talino į Vilnių ir kol kas vieną tiesioginį reisą iš Vilniaus į Taliną. Be tiesioginių reisų, taip pat yra daug galimybių Taliną iš Vilniaus pasiekti su persėdimu Rygoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas