Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skrendame į Veneciją? Bilietai į priekį ir atgal – vos už 86,7 euro

Daugeliui žmonių atrodo, kad kelionės yra brangus malonumas, tačiau 15min sieks šį mitą visiems laikams išsklaidyti ir kiekvieną savaitę pateiks jums pigių skrydžių pasiūlymus.
Venecija
Venecija / 123rf.com nuotr.

Gegužės paskutinei savaitei pigių skrydžių bendrovė „Ryanair“ nebrangiai siūlo apsilankyti vienoje romantiškiausių Italijos vietų – Venecijoje. Bilietai į abi puses iš viso kainuoja tik 86,7 euro.

Pigus skrydis į Veneciją
 

Tiesa, norint nusipirkti pigius bilietus, dažnai tenka taikytis prie ne visada malonių jungiamųjų skrydžių sąlygų. Ne išimtis ir šis pasiūlymas.

Skrydis iš Vilniaus į Londono Stanstedo oro uostą numatytas gegužės 23 d. 22.50 val., o iš pastarojo į Veneciją – kitos dienos rytą 6.20 val. Oro uoste teks praleisti maždaug šešias valandas, tačiau savarankiškiems keliautojams tai neturėtų būti didelis sunkumas.

Be to, grįžtant iš Venecijos tiek ilgai laukti persėdimo nereikės. Gegužės 31 dieną 8.40 val. lėktuvas pakyla į Frankfurtą, o iš ten – 13.05 val. išskrenda į Vilnių.

Jeigu savaitė Venecijoje jums atrodo per daug, į savo kelionės maršrutą galite įtraukti ir už 120 km į Vakarus įsikūrusią dar vieną įsimylėjėlių stotelę – Veroną, taip pat už 160 km į Rytus esantį Italijos kurortą Triestą.

Bilietų dar yra, tačiau jie tirpsta kasdien, tad nesnauskite. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento