Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Japonijos oro linijų bendrovė siūlo nemokamus skrydžius po šalį: kas gali naudotis pasiūlymu?

Kai kuriems tarptautiniams keliautojams „Japan Airlines“ siūlo nemokamus vietinius skrydžius, kad jie galėtų aplankyti daugiau šalies.
„Japan Airlines“
„Japan Airlines“ / Shutterstock nuotr.

Aviakompanijos vietinių skrydžių tinklas apima skrydžius į 64 oro uostus 133 maršrutais. Ji tikisi, kad nemokami skrydžiai paskatins keleivius išvykti į Japonijos regionus, kurių jie paprastai nelankytų, rašoma „Euronews“.

Pavyzdžiui, aplankyti 17 Kioto objektų, įtrauktų į UNESCO Pasaulio paveldo sąrašą, arba ištrūkti iš didmiesčio į magiškus Hokaido kraštovaizdžius šalies šiaurėje. Arba Kagošimoje, vadinamoje vartais į pietines Japonijos salas, galite patirti geriausius nuotykius lauke.

„Japan Airlines“ teigia, kad ši akcija skirta „vientisai kelionės patirčiai“ po visą salyną.

Tai taip pat galėtų padėti sumažinti pernelyg didelį turizmą kai kuriose populiariausiose šalies vietose, pavyzdžiui, Fudžio kalne, į kurį teko įvesti įėjimo mokestį ir apriboti lankytojų skaičių per dieną, kad sumažėtų žmonių spūstis.

Shutterstock nuotr. / „Japan Airlines“
Shutterstock nuotr. / „Japan Airlines“

Šių metų pradžioje apklausus daugiau kaip 21 mln. keleivių iš 100 šalių, skridusių su daugiau kaip 350 oro transporto bendrovių, „Japan Airlines“ buvo pripažinta viena geriausių pasaulyje.

Kaip gauti nemokamus vietinius skrydžius su „Japan Airlines“?

Šis pasiūlymas reiškia, kad galite gauti nemokamus vietinius skrydžius, jei su šia oro bendrove užsisakote tarptautinį skrydį į šalį. Norint pasinaudoti šia galimybe, reikia užsakyti ir „Japan Airlines“ tarptautinį skrydį, ir atitinkamą vietinį skrydį pagal tą pačią rezervaciją.

Keleiviams iš JAV, Kanados, Meksikos ir Kinijos taikomas tarpinio persėdimo mokestis, jei jie planuoja pasilikti pirmojoje paskirties vietoje ilgiau nei 24 valandas prieš keliaudami toliau.

123RF.com nuotr. / Japonija
123RF.com nuotr. / Japonija

Šiuo metu pasiūlymas galioja tik keliautojams iš JAV, Kanados, Meksikos ir Tailando. Rugsėjo 18 d. jį galės taikyti Singapūro, rugsėjo 19 d. – Australijos ir Naujosios Zelandijos, rugsėjo 25 d. – Vietnamo ir Filipinų, o rugsėjo 27 d. – Indonezijos, Indijos, Kinijos ir Taivano keleiviai.

„Japan Airlines“ taip pat teigia, kad vėliau, rugsėjo mėn., planuoja išplėsti reikalavimus atitinkančių šalių sąrašą.

Pasiūlyme taip pat numatyta didelė bagažo norma. Įsigiję „Japan Airlines“ vietinio skrydžio bilietą ne iš Japonijos, ekonominės klasės keleiviai gali įsinešti iki dviejų bagažo vienetų, sveriančių iki 23 kg.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas