Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Jokios gėdos: europietis Japonijos šventykloje nutarė užsiimti seksu

Praėjusį mėnesį 61 metų austras buvo suimtas už tai, kad Japonijoje esančioje šventykloje užsiėmė seksu su 40-mete japone, trečiadienį CNN pranešė vietos policija.
Kesenuma, Japonija
Kesenuma, Japonija / Shutterstock nuotr.

Rugpjūčio 22 d. pora buvo pagauta užsiiminėjanti seksu šventyklos teritorijoje Kesenumoje – mažame pakrantės miestelyje, esančiame maždaug už 500 km į šiaurę nuo Tokijo, – ir buvo apkaltinta nepagarba kulto vietai.

Policija CNN sakė, kad suėmė vyrą, baimindamasi, jog jis gali bėgti, tačiau moters nesulaikė, nusprendusi, kad dėl jos pabėgimo pavojaus nėra.

Vyras buvo paleistas iš areštinės, tačiau policija teigė negalinti atskleisti informacijos apie jo bausmę ir nepaaiškino, ar jis buvo turistas, ar gyventojas. Policija pridūrė, kad tokie atvejai ne visada baigiasi priverstine repatriacija ir gali baigtis bauda.

Nors tokie atvejai reti, yra buvę ir kitų atvejų, kai žmonės buvo sulaikyti už nepagarbą Japonijos šventykloms.

Praėjusiais metais 17-metis kanadietis buvo atvežtas apklausai už tai, kad, kaip įtariama, nagu įbrėžė vardą „Julian“ į UNESCO sąrašą įtrauktoje medinėje šventykloje, esančioje istoriniame Naros mieste, tuo metu vietos policija pranešė CNN.

Policija pridūrė, kad tokie atvejai ne visada baigiasi priverstine repatriacija ir gali baigtis bauda.

„Vaikinas prisipažino savo poelgį ir sako, kad tai padarė ne siekdamas pakenkti Japonijos kultūrai, – sakė policijos pareigūnas. – Dabar jis yra su savo tėvais, kurie buvo kartu su juo, kai įvyko incidentas.“

Tuo tarpu 2010 m. garsus fotografas Kishinas Shinoyama buvo apkaltintas viešu nepadorumu ir nepagarba religinei vietai, kai, kaip įtariama, nuogas fotografavosi viešose kapinėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?