Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kaip atrodo populiariausias „Airbnb“ būstas pasaulyje

Pats populiariausias pasaulyje nuomos platformos „Airbnb“ būstas – ne kokia prabangi vieta, o nedidelis namelis Kalifornijos miškuose.
Populiariausias „Airbnb“ būstas pasaulyje
Populiariausias „Airbnb“ būstas pasaulyje / „Airbnb“ nuotr.

Už 129 km nuo San Fransisko esantis namelis yra vos 10 kv. metrų ploto, tačiau yra neįtikėtinai mėgiamas keliautojų. Grybo formos būstas pirmą kartą „Airbnb“ buvo paskelbtas 2009 m.

Jo populiarumas per 10 metų nė kiek nesumažėjo. Norint gauti šį būstą, reikia kelionę pradėti planuotis labai anksti. Pavyzdžiui, jau dabar artimiausia laisva diena šiemet yra tik lapkritį.

Namelis buvo jau lankytojų įvertintas beveik 1,3 tūkst. kartų, ir absoliuti dauguma jų švarai, vietai ir bendrai vertei skyrė aukščiausius balus.

Vienas iš žaviausių šio namelio savybių – stoglangis, per kurį naktį galima žvelgti į žvaigždėtą dangų. Išlindę iš namelio jie gali mėgautis gamta: būstui priklauso 4 hektarai žemės, o čia pat – miškai, netgi paplūdimys netoliese, skraido kolibriai, ganosi ožkos. Savininkai įspėja, kad mobiliojo telefono ryšys veikia prastai, tad norint yra galimybė išties atitrūkti nuo kasdienybės. Tiesa, yra belaidis interneto ryšys.

Namelis nedidelis, bet jame yra visko, ko reikia, ir dar daugiau – net spragėsių gaminimo, kavos virimo aparatai, televizorius su 80 filmų, barbekiu lauke.

Naktis šiame namelyje kainuoja 115 Eur, dar prašoma ir 89 Eur depozito.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas