20:00

Keliautoja dvi savaites Šveicarijoje gyveno nemokamai: „Taip, tai tikrai įmanoma“

Keliautoja Kart Krautman šį kartą skaitytojus nukelia į Šveicariją. Galite sužinoti, kaip įmanoma keletą savaičių nemokamai gyventi tokioje šalyje, kaip susirasti gerų draugų ir ką nuveikti Ciuriche. Moteris kelionės istorija dalinasi postimees.ee.
Šveicarija
Šveicarija / Shutterstock nuotr.

Po pasaulį keliautojanti moteris atvirai pasakoja, kaip jai pasisekė Šveicarijoje nemokamai apsistoti kelias savaites, aplankyti Ciurichą ir susirasti puikų bičiulį:

„Kai pradėjau planuoti kelionę aplink pasaulį, žinojau, kad nenoriu pasikliauti vien santaupomis ir lėšų kaupimu, todėl ieškojau būdų, kaip maksimaliai sumažinti išlaidas. „Couchsurfing“ yra platforma, kurios šlovės laikai jau praėjo. Dar neseniai didelės viltys buvo dedamos į „Workaway“ koncepciją, kur už 20 darbo valandų per savaitę gauni apgyvendinimą ir maistą. Tačiau ten pageidautina likti vietoje šiek tiek ilgiau, pavyzdžiui, mėnesį.

Shutterstock nuotr. / Ciurichas
Shutterstock nuotr. / Ciurichas

Iš visų programėlių ekrane liko „Trusted Housesitters“, kurių koncepcija man, kaip šunų mylėtojai ir namų prižiūrėtojui, pasirodė itin priimtina. Prižiūrėti kažkieno augintinius ir gyventi jų namuose nemokamai – kas galėtų būti geriau?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas