Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Keliautoja visus įspėja dėl atostogų Balyje: „Niekada gyvenime nesu mačiusi nieko panašaus“

Balis yra populiariausia Indonezijos sala, garsėjanti vaizdingais paplūdimiais ir naktiniu gyvenimu, pritraukianti minias jaunų keliautojų, tačiau pastaruoju metu socialiniuose tinkluose plinta atostogautojų skundai dėl rojaus salos, ypač dėl „siaubingo eismo“ turistų pamėgtame Kutos mieste.
Balis
Balis / @cor_98 „TikTok“ vaizdo įrašo akimirkos

Viena britų kelionių nuomonės formuotoja sulaukė daugybės peržiūrų už tai, kad perspėjo savo sekėjus apie šią kryptį, nufilmavusi judrius kelius ir šiukšlėmis užverstus paplūdimius, rašoma „Daily Mail“.

Corrin, kuri „TikTok“ skelbia žinutes slapyvardžiu @cor_98, sakė, kad „visiškai to nekenčia“, ir kėlė klausimą, kodėl „žmonės nerodo šios dalykų pusės“.

Praėjusią savaitę paskelbtame pirmajame vaizdo įraše Corrin sakė: „Visi sako, kad atvažiuokite į Balį, tai nuostabi vieta, bet, tiesą sakant, aš jo nekenčiu, pažiūrėkite į tai“, – nukreipusi kamerą į chaotišką eismą.

Ji priduria: „Eismas yra visur, pažiūrėkite, kaip viskas užstatyta, tai siaubinga, jūs net negalite judėti, negalite net pereiti kelio.

Stovi prie pėsčiųjų perėjos, o visi vis tiek važiuoja pro šalį. Žodžiu, tu tiesiog prašai, kad tave pervažiuotų – eismas nepakenčiamas, niekada gyvenime nesu mačiusi nieko panašaus. Tiesą sakant, tai visiškai pakeitė mano požiūrį.“

@cor_98 Bali traffic is unbearable, no one shows you this side of things when you are researching it is an absolutle nightmare!#traffic #research #nightmare #joke #fyp #bali ♬ original sound - Corrin

Kitame vaizdo įraše ji rodo žiūrovams Kutos paplūdimį, kuris nusėtas šiukšlėmis, ir klausia, kodėl žmonės „nerodo šios vietovės pusės“.

Šį „TikTok“ įrašą jau pamatė daugiau nei 680 000 žmonių, o komentaruose žiūrovų nuomonės išsiskyrė.

Niekada gyvenime nesu mačiusi nieko panašaus.

Vaikščiodama smėliu ji į kamerą sako: „Taigi ką tik atvykau į Kutos paplūdimį ir, aišku, žinau, kad savo paskutiniame įraše buvau šiek tiek negatyvi.

@cor_98 „TikTok“ vaizdo įrašo akimirka / Balis
@cor_98 „TikTok“ vaizdo įrašo akimirka / Balis

Deja, prieš atvykdama čia atlikau tiek daug paieškų „TikTok“ ir „Google“, kur eiti, radau šią vietą, todėl labai norėjau ją išbandyti. Deja, esu labai nusivylusi rezultatu – tik pažvelkite į tai.“

Nusivylusi ji piktai paaiškina: „Visoje krantinėje tiesiogine to žodžio prasme yra šiukšlių, jos tiesiogine prasme tęsiasi per visą kelią, kas iš tikrųjų yra baisu.

Kodėl žmonės jums to neparodo? Ir atsiprašau, labai atsiprašau, kad esu tas žmogus, kuris turi tai paaiškinti ar papasakoti.

@cor_98 I just cant belive what i have whitnessed why on earth dont people show you this side of things on the beach. Kuta beach has been an absolutle dissapoinment. I really dont want to be negative about Bali but so far its just been Awful hopefully jungle life is much better! #indonesia #beach #kuta #litter #dissapointment #travelling #truth #fyp ♬ original sound - Corrin

Kodėl joks influenceris ar kas nors man nepasako „TikTok“ ar dar kur nors, kad čia tokie paplūdimiai. Aš to nenoriu. Noriu kažko, kas būtų gražu, atpalaiduotų, būtų gražūs paplūdimiai, bet taip nėra. Paplūdimiai yra visiškai siaubingi, kas tai per velniava.“

Vienas jos vaizdo įrašo žiūrovas teigė: „Jūs esate trečiojo pasaulio šalyje, jei būtumėte daug tyrinėjusi, pamatytumėte, kad Kuta, deja, yra tokia pati. Lembongan, Ubud, Susan Dua. Paplūdimys, kuriame įsikūręs Mari Beach Club, yra gražus“.

Kitas patarė: „Išbandykite Uluwatu, ten daug gražių paplūdimių, Kuta gera tik dėl prekybos centro, tai labiau Balio Benidormas“.

Kažkas kitas prisipažino: „Man atrodo, kad Balyje patyriau tą patį, ką ir jūs – man labai nepatiko, kad ten buvo nešvaru ir apleista. Tai yra ne tai, ką matote internete“.

@cor_98 „TikTok“ vaizdo įrašo akimirka / Balis
@cor_98 „TikTok“ vaizdo įrašo akimirka / Balis

Kiti klausė: „Kodėl reikia važiuoti į Kutą?“ ir „Niekada nesupratau to triukšmo dėl Balio, ačiū, kad pasidalijote.“

Man labai nepatiko, kad ten buvo nešvaru ir apleista.

Kuta, esanti Badungo regencijoje pietų Balyje, dėl didelių bangų yra banglentininkų traukos centras.

Šis dabar užstatytas ir perpildytas karštas taškas taip pat žinomas dėl vakarėlių atmosferos ir dėl to, kad čia prasidėjo turizmas Balyje.

Pastaruoju metu jis pagarsėjo dėl intensyvaus eismo, kai gatvėse dažnai išsirikiuoja šimtai motociklų ir automobilių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas