Žiūrėkite

15MIN SEIMO DEBATAI 2024: ginčai dėl gynybos finansavimo, kainų, švietimo ir sveikatos apsaugos15MIN SEIMO DEBATAI 2024: ginčai dėl gynybos finansavimo, kainų, švietimo ir sveikatos apsaugos

Keliautojai atskleidė keisčiausius oro uostuose matytus dalykus, įskaitant nuogus keleivius

Oro uostai yra keistos vietos, kur 6 val. ryto veikia barai, o žmonės, turintys leidimą naršyti po jūsų asmeninius daiktus, gali juos iškraustyti. Tačiau jie taip pat yra privaloma daugumos užsienio šalių atostogų dalis, nes per juos kasdien keliauja milijonai žmonių, rašoma „The Sun“.
Oro uoste miegantys žmonės
Oro uoste miegantys žmonės / 123RF.com nuotr.

Keletas keleivių „Reddit“ forume pasidalijo savo kelionių istorijomis: „Kokie yra keisčiausi dalykai, kuriuos matėte ir (arba) patyrėte oro uoste?“.

Buvo atskleista daugybė keistų ir neįtikėtinų dalykų – nuo sutrikusių apsaugos darbuotojų iki dingusių terminalų.

Nuogi keliautojai

Vartotojas „Friendlymeanbeagle“ tapo keistai apsirengusio keleivio liudininku: „Kažkurioje Europos šalyje ėjau per saugumo patikrą ir ten buvo vaikinas, vilkintis didžiulį lietpaltį. Pūstą ir mažiausiai iki kelių. Jis bandė praeiti pro detektorių, o oro uosto darbuotojas paprašė jo jį nusivilkti.

Vaikinas paraudonavo ir tarė: Aš... Eee... Aš po juo nieko neturiu. Jis atrodė tikrai sutrikęs, bet aš negaliu prisiminti jokios situacijos, kai dėvėčiau TIK lietpaltį.“

Dingo terminalas

Vienas „Reddit“ vartotojas „Smurgytwostep“ vos nepavėlavo į skrydį, kai buvo perkeltas terminalas: „Oro uoste pasirodžiau apie 5 val. ryto, kad užsiregistruočiau ir t. t., tačiau oro uostas buvo uždarytas (nebuvo šviesų, sargų, užrakintos durys).

123RF.com nuotr. / Keleiviai prie oro uosto
123RF.com nuotr. / Keleiviai prie oro uosto

Gerai, galvojau, jokių problemų. Atėjo 7 val. ryto, o prie šio, regis, neužimto oro uosto durų kartu su manimi jau stovėjo dar 10 žmonių. Paskui sunkvežimiu atvažiavo vienas vaikinas ir tarė: Jūs ieškote 7 val. ryto skrydžio? Juk taip, aišku...

Jis sakė: Jie praėjusią naktį perkėlė oro uostą. Terminalas yra maždaug kitoje kilimo ir tūpimo tako pusėje.

Laimei, mes spėjome į skrydį, nes jie nepranešė ir skrydžio įgulai, bet tai tikrai buvo mano keisčiausia oro uosto patirtis.“

Painiava dėl maisto ruošimo įrankio

Pasak naudotojo „Bellamy1715“, oro uosto darbuotojus supainiojo įprastas maisto ruošimo įrankis: „Vykau į Luisvilį, kai jaunas vaikinas, dirbantis su skeneriu, desperatiškai paprašė pagalbos, nes kažkieno bagaže rado „Izraelio palydovinę lėkštę“.

Tai buvo vienas iš tų aliumininių makaronų džiovintuvų su skylučių raštu dugne.

Vidutinio amžiaus moteris priėjo ir ją pakėlė. Tai buvo vienas iš tų aliumininių makaronų džiovintuvų su skylučių raštu dugne, kuris atrodė kaip Dovydo žvaigždė.

Ji pasakė: Tai kiaurasamtis. Jaunas vaikinas: Kas yra kiaurasamtis? Ji: Nesvarbu. Keleiviui leidžiama jį turėti.

Prisijungė poilsiui

Naudotojas „Mountainridgegarment“ buvo šokiruotas atsibudęs oro uoste: „Turėjau nakvynę Hitrou oro uoste ir susiradau, kaip maniau, nuošalų koridorių, kuriame galėjau šiek tiek pamiegoti. Kai maždaug po valandos pabudau, priešais mane miegojo vyras (galva prie galvos, abu gulėjome atsirėmę į sieną), o prie mano kojų buvo susisukusi dvidešimtmečių pora.

Tuo metu man buvo nesmagu ir aš tiesiog kuo tyliau iš ten išėjau, bet, žvelgiant atgal, savotiškai miela, kad tie žmonės pamatė mane miegantį ir pagalvojo, kad tai atrodo saugi vieta, kur jie visi taip pat galėtų prigulti.“

123RF.com nuotr. / Miegas oro uoste
123RF.com nuotr. / Miegas oro uoste

Geras šuo

„Anonymous_DoDoBeDoDo“ teigimu, viename oro uoste chaosą sukėlė šuo: „Po to, kai įlipau į lėktuvą Sidnėjuje ir užėmiau vietą, laukdamas pakilimo, kapitonas pasakė kažką panašaus į tai, kad „dėl pabėgusio šuns mes trumpam vėluosime, jei pažvelgsite į dešinįjį bortą, jį pamatysite“.

Žinoma, pažvelgiau į lauką, o ten – kurtas, bėgiojantis aplink visus antžeminio personalo darbuotojus, kurie jį bandė sugauti.

Galiausiai vienas iš antžeminio personalo darbuotojų atsiklaupė ištiesęs ranką ir šuo priėjo tiesiai prie jo. Jis pririšo jam pavadėlį ir viskas baigėsi.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas