Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kelionė aplink Kroatiją pasibaigė tragiškai: iš kruizinio laivo iškrito turistas

Kruiziniu laivu aplink Graikiją bei Kroatiją plaukę žmonės sukrėsti – vienas iš jų bendrakeleivių ankstų penktadienio rytą iškrito per bortą. Nors nelaimėlio paieškos pradėtos nedelsiant, iki šiol jo taip ir nepavyko rasti, rašo „The Independent“.
Kruizas
Kruizas / 123rf.com nuotr.

Skelbiama, jog nelaimė įvyko bendrovės „Royal Caribbean“ laive „Explorer of the Seas“, kuris rugpjūčio 3-ąją leidosi į 7 dienų trukmės kelionę aplink Graikiją ir Kroatiją.

Rugpjūčio 9 d. Kroatijos valdžia patvirtino, kad iš kruizo dingo „jaunas Jungtinės Karalystės pilietis“, kuris, kaip pranešta, buvo vyras.

Kaip socialiniame tinkle „X“ pasakojo tuo pačiu laivu plaukusi keleivė Nicole Bullock, maždaug 3.40 val. ryto ją pažadino avarinis pranešimas „žmogus už borto“.

„Visą dieną stebėjau gelbėjimo darbus iš savo balkono, tikėdamasi teigiamų rezultatų“, – sakė moteris.

Brito paieškos Adrijos jūroje, netoli atokios Jabukos salos, tęsėsi visą savaitgalį. Deja, pastangos buvo bevaisės ir po keturių dienų nuspręsta paieškas nutraukti, pirmadienį pranešė „The Standard“.

„Kadangi vyras jūroje išbuvo daugiau nei 40 valandų, mes jau prarandame viltį. Visi norėtume, kad jis būtų rastas, bet 40 valandų yra labai ilgas laikas ir prarandame viltį, kad šios paieškos baigsis sėkmingai“, – kiek anksčiau sakė Kroatijos jūrų kapitonų asociacijos prezidentas.

„The Independent“ primena, jog tai ne pirmas atvejis, kuomet plaukdami bendrovės „Royal Caribbean“ kruiziniais laivais per bortą iškrenta keleiviai.

Skelbiama, kad šių metų gegužę keleivis iššoko per bortą iš kruizinio laivo, plaukiojusio po Karibų jūrą. Po kiek laiko pakrančių apsaugos tarnyba pranešė, jog vyras žuvo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas