Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kipras kviečia į svečius – pirmyn ir atgal už 60 eurų

Kas gali atsisakyti iškeisti žvarboką lapkričio mėnesio savaitę į saulės vonias Kipre, kai skrydžių kainos pirmyn atgal nesiekia 60 eurų?
Larnaka
Larnaka / 123rf.com nuotr./ 15min montažas

Tikrai ne mes ir tą patį siūlome padaryti jums: skrydžių bendrovė „Wizzair“ lapkričio 18-25 dienomis siūlo maršrutą Vilnius-Larnaka-Vilnius.

Bilieto kaina į Kiprą – vos 19,99 euro, atgal – 39,99 euro. Tiesa, jeigu neturite „Wizzair“ nuolaidų kortelės, bilietai kainuos 20 eurų brangiau.

Tokiu metu Kipre šildys apie 22-24 laipsnių temperatūra. Naktimis nukrenta iki 13-14 laipsnių.

Kuo įdomus Kipras?

Kipras išskirtinis pirmiausia tuo, jog yra padalintas į dvi dalis – turkiškąją ir graikiškąją. Ir gyvenimas abiejose pusėse labai skiriasi. Ne tik kultūra, bet ir valiuta, o Nikosija yra vienintelė sostinė pasaulyje per kurią eina pasienio ruožas.

Atostogaujant Kipre rekomenduojame aplankyti nuostabų Kirenijos uostą, naktines linksmybes mėgstančią Agia Napą, senovinę Kipro sostinę Pafosą, lyg karo nusiaubtą primenančią Famagustą, Avako tarpeklį, gražiais smėlio paplūdimiais pasigirti galinčią Larnaką, kurortinį Limasolį bei žinoma Nikosiją.

Nakvynės galima ieškoti per „Airbnb.com“ puslapį. Jeigu ten dar nesate užsiregistravę, tai galite padaryti paspaudę čia ir taip gauti piniginę premiją savo pirmai nakvynei.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas