Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Klaipėdą nušvies šimtai moliūgų

Paskutinę spalio dieną, trečiadienį, Klaipėdos senamiestis ketvirtus metus iš eilės nušvis tūkstančiais magiškų moliūgų žibintų ir kvies klaipėdiečius į Teatro aikštę, kur vyks tradicinė „Senamiesčio moliūgų šventė“.
Moliūgų šventė Švėkšnoje
Moliūgai / Rolando Žalgevičiaus nuotr.

Renginio organizatoriai džiaugiasi kasmet augančiu lankytojų skaičiumi, su kuriuo daugėja ir meistriškai drožinėtų moliūgų, tad kviečia visus didelius ir mažus rinktis Teatro aikštėje jau nuo 12 val., kuomet prasidės mugė – čia renginio svečiai galės įsigyti tautodailininkų dirbinių, paskanauti kepinių, saldumynų ir karštų gėrimų.

Nuo 12 val. Teatro aikštėje visų lauks ir šaunios moliūgų dirbtuvės – drožinėjimo meistrai parodys kaip paprastą daržovę paversti įstabiu žibintu, vertu nugalėtojo vardo, na o nuo 18 val. vaikučius linksmins amimatoriai – vaiduokliai!

Stengtis šiemet tikrai yra dėl ko – visi norintys, galės savo drožinėtus moliūgus nuo 18 val. registruoti organizatorių palapinėje, nuotraukos bus patalpintos socialiniame tinkle Facebook, kur lankytojai išrinks savo favoritus – pastarieji gi bus apdovanoti daugiau nei dvidešimčia rėmėjų prizų, na, o Moliūgų moliūgo drožinėtojas džiaugsis Technoramos įsteigtu prizu – elektriniu paspirtuku Segway Ninebot Kickscooter ES1! Tad neškite, registruokite, laimėkite ir džiaukitės prizais!

„Niekas taip nesušildo žvarbų rudens vakarą, kaip bendruomeniškumas ir šypsenos, tad kviečiame Jus nešinus dideliais ir mažais moliūgais ateiti į Teatro aikštę ir šauniai praleisti laiką juokiantis ir mėgaujantis moliūgų žibintais“ kviečia renginio organizatorių komanda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas