Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdos svečiams – dovana dėžėje

Į Klaipėdą net ir naktį atvykę turistai neliks be žemėlapio. Keletoje uostamiesčio vietų netrukus atsiras dėžės, iš kurių miesto svečiai bet kuriuo metu galės pasiimti žemėlapį. Pirmosios dvi jau pastatytos miesto centre.
Prie Klaipėdos turizmo informacijos centro atsirado dėžė, iš kurios bet kada galima pasiimti žemėlapį.
Prie Klaipėdos turizmo informacijos centro atsirado dėžė, iš kurios bet kada galima pasiimti žemėlapį. / J. Andriejauskaitės / 15min nuotr.

Pirmosios dvi dėžės pastatytos prie Klaipėdos turizmo ir kultūros informacijos centro.

„Jos atsirado šiandien, labai jomis džiaugiamės“, – sakė centro direktorė Romena Savickienė.

Vienoje dėžėje patalpinti nemokami miesto žemėlapiai, kita dėžė pastatyta siekiant saugoti planetą, į ją svečiai gali įmesti jau panaudotą žemėlapį. Manoma, kad šis sprendimas turėtų būti itin priimtinas kruizinių laivų turistams, kurie mieste vieši vos keletą valandų.

Atsižvelgdami į tai, kiek žemėlapių bus sugrąžinta, ateityje centro atstovai sako svarstysiantys juos gaminti iš kietesnio, ilgaamžiškesnio popieriaus. Ateityje tikimasi sulaukti ne tik grąžinamų žemėlapių, bet ir svečių pastabų, kas jiems patiko Klaipėdoje.

J. Andriejauskaitės / 15min nuotr./Prie Klaipėdos turizmo informacijos centro atsirado dėžė, iš kurios bet kada galima pasiimti žemėlapį.
J. Andriejauskaitės / 15min nuotr./Prie Klaipėdos turizmo informacijos centro atsirado dėžė, iš kurios bet kada galima pasiimti žemėlapį.

Šios dėžės su nemokamais žemėlapiais bus pastatytos ir Klaipėdos geležinkelio ir autobusų stotyse, Kruizinių laivų terminale.

Anot R.Savickienės, pasibaigus vasarai ir sumažėjus turistų srautams, turizmo informacijos centrai savaitgaliais nebedirba, tad turistai susiduria su problema, norėdami gauti miesto žemėlapį. Tad šios dėžės buvo puiki išeitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas