Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lėktuvo keleivė buvo pasmerkta, nes ant kitos sėdynės atlošo užkėlė kojas: kaip reaguotumėte jūs?

Lėktuve patogumo galimybės ribotos, todėl vienos keleivės sprendimas pasidėti kojas ant kito keleivio kėdės atlošo sulaukė pasipiktinimo, rašoma „Daily Mail“.
Lėktuvo keleivė buvo pasmerkta, nes ant kitos sėdynės atlošo užkėlė kojas
Lėktuvo keleivė buvo pasmerkta, nes ant kitos sėdynės atlošo užkėlė kojas / „Reddit“ / „Shutterstock“ nuotr.

Nuotraukoje, kuria buvo pasidalinta „Reddit“, matyti, kaip moteris atsipalaidavusi ilsisi savo vietoje „Delta“ lėktuve, kai aplink ją į lėktuvą įlipa žmonės.

Apsirengusi tampres ir sportinius batelius, ji matoma sėdinti atsilošusi ant sėdynės, priešais save ištiesusi kojas.

Moters kojos – vis dar su sportbačiais – remiasi į priešais ją esančios sėdynės viršų.

Kažkam teks ištverti skrydžio laiką taip arti kažkieno nešvarių batų.

Nors šioje vietoje dar niekas nesėdi, „Reddit“ naudotojai susijaudino dėl minties, kad kažkam teks ištverti skrydžio laiką taip arti kažkieno nešvarių batų.

„Nebent esate pasiruošę laižyti savo batų apačią nuo kulno iki pirštų. Geriau nuimkite kojas nuo galvos atramos“, – perspėjo vienas „Reddit“ naudotojas.

„Dėl tokių dalykų būtina su savimi turėti dezinfekuojančių servetėlių ir nuvalyti viską, kas yra sėdimoje vietoje“, – pažymėjo kitas.

„Ji turi taip smarkiai nusileisti ant sėdynės, kad tai padarytų. Esu tikras, kad ji turi daugiau nei pakankamai vietos kojoms, – rašė kitas. – Ji tiesiog elgiasi niekšiškai.“

123RF.com nuotr. / Lėktuvo viduje
123RF.com nuotr. / Lėktuvo viduje

„Taip, nieko blogo, kai mikrobais užkrėsti sportbačiai, su kuriais vaikščiojo po visą oro uostą yra tiesiai prieš kieno nors galvą“, – sarkastiškai kalbėjo ketvirtas asmuo.

„Žmonės prarado bet kokį mandagumo jausmą skrisdami. Ji bent jau neturi per porankio atramos tarpą kyšančių plikų kojų“, – rašė vienas asmuo.

Kiti „Reddit“ vartotojai nemanė, kad šis veiksmas su kojomis buvo toks blogas.

„Ji 100 proc. yra savo erdvėje ir nešioja batus, – pažymėjo vienas. – Kiti žmonės pavydi, nes jie nėra pakankamai lankstūs, kad galėtų tai padaryti.“

Kiti žmonės pavydi, nes jie nėra pakankamai lankstūs, kad galėtų tai padaryti.

„Įlaipinimo metu? Kol kas niekam netrukdo. Priekyje esanti sėdynė negali atsilenkti, – pritarė kitas. – Po minutės ateis skrydžio palydovė ir pasakys, kad jas nuleistų ir laikytų apačioje. Mačiau, kaip tai vyksta. Ne „Delta“, bet „American“.“

Prasidėjus naujiems kelionių metams, ekspertė užbaigė diskusijas apie tai, kas yra ir kas nėra priimtina lėktuvuose.

123RF.com nuotr. / Lėktuvas
123RF.com nuotr. / Lėktuvas

Anksčiau kelionių ekspertė Dawn Gilbertson su „Wall Street Journal“ pasidalijo išsamiu draudimų sąrašu, kad 2024 m. visi vienodai suprastų, koks elgesys ore yra tinkamas, ir net prisidėjo prie diskusijų dėl atlenkiamų sėdynių lėktuve.

D.Gilbertson teigė, kad būtinai turite įspėti skrydžio kaimyną, jei ketinate savo sėdynę atlenkti tiesiai į jo erdvę. „Taip elgtis yra mandagu“, – sakė ji.

Ji taip pat pakomentavo išlaipinimo iš lėktuvo tvarką, sakydama, kad turėtumėte palaukti savo eilės išlipti iš lėktuvo – nebent skrydžio palydovė jau būtų paskelbusi, kad konkretiems keleiviams suteikiamos specialios privilegijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas