Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Lenką žmonos akivaizdoje pražudė 181 kg sveriantis ryklys: tragiškas įvykis prisimenamas iš naujo

Lenkas Thadeusas Kubinskis nušoko nuo prieplaukos į Floridos Boca Ciega įlanką, o šuolio sukelti didžiuliai vandens purslai pritraukė bukasnukį ryklį, kuris pražudė vyrą. 2000 m. tragedija prieš savaitę atgijo „YouTube“ paskelbtame vaizdo įraše, sulaukusiame tūkstančių peržiūrų ir gausybės komentarų.
Bukasnukis ryklys
Bukasnukis ryklys / Shutterstock nuotr.

Per sekundės dalį priimtas sprendimas vyrui kainavo gyvybę, kai jis įšoko į vandenį, o apačioje tykojo ryklys, rašoma „Daily Star“.

T.Kubinskio šuolis į vandenį paskatino žvėrį pulti, jis išplėšė didžiulius gabalus iš jo liemens ir nuspalvino vandenį raudona spalva. 69-erių metų vyro žmona galėjo tik su siaubu stebėti, kaip priešais ją vyksta filmo „Nasrai“ sceną primenantis vaizdas.

T.Kubinskio sprendimas šokti nuo prieplaukos Floridos Boca Ciega įlankoje iš karto sukėlė tragiškų pasekmių, nes jis mirtinos akimirkos metu įsmeigė akis į savo žmoną.

Ryklio įkandimas buvo pusmėnulio formos ir siekė apie 38 cm nuo dešinės pažasties iki klubo.

2,74 m ilgio, 181 kg sveriantis bukasnukis ryklys maitinosi seklumoje, kai į vandenį įšoko T.Kubinskis. Po ryklio įkandimo vyras mirtinai nukraujavo, nes buvo sutraiškyta jo krūtinės ląsta ir suplėšytos kepenys.

Vėliau medicinos ekspertai nustatė, kad ryklio įkandimas buvo pusmėnulio formos ir siekė apie 38 cm nuo dešinės pažasties iki klubo.

„Ryklys ten ieškojo maisto norėdamas normaliai egzistuoti“, – laikraščiui „Tampa Bay Times“ sakė jūrų biologas George'as H.Burgessas, Floridos universiteto Tarptautinės ryklių atakų bylos direktorius.

123RF.com nuotr. / Bukasnukis ryklys
123RF.com nuotr. / Bukasnukis ryklys

– Atvirai kalbant, auka neturėjo jokių galimybių. Sužalojimo sunkumas lėmė labai greitą mirtį.“

Vienas iš penkių poros sūnų vėliau žurnalistams pasakojo, kad jo mama negalėjo išmesti iš galvos siaubo apimto vyro veido vaizdo po to, kai ji išlipo iš vandens ir iškvietė pagalbą.

Vėliau ji papasakojo, kad matė nugarinį peleką, kuris buvo „kaip iš „Nasrų“.

Painelaso apygardos teismo medicinos ekspertų biuro gydytoja dr. Marie Hansen sakė: „Jis tiesiog atsidūrė netinkamoje vietoje netinkamu laiku“.

T.Kubinskis buvo katalikas, kuris didžiavosi, kad yra lenkas, todėl kartais prie savo namų Belle Vista iškeldavo Lenkijos vėliavą.

Kai mirė, jis turėjo penkis sūnus ir tris anūkus. Jis mokė savo anūkus plaukti nuo prieplaukos už namo.

Mama negalėjo išmesti iš galvos siaubo apimto vyro veido.

2000 m. tragedija prieš maždaug savaitę atgijo „YouTube“ „Fierce“ kanalo paskelbtame vaizdo įraše, sulaukusiame tūkstančių peržiūrų ir gausybės komentarų.

Viename iš jų rašoma: „Tokia liūdna istorija. Tegul ilsisi ramybėje ir maldos šeimai“.

Kitas rašė: „Šiuo atveju jis iš tiesų puolė į maitinimosi siautulį. Netinkama vieta ir netinkamu laiku. Įkandimo žymės buvo didžiulės“.

Vienas iš jų teigė: „Bukasnukiai rykliai yra labai agresyvūs gyvūnai. Nenuvertinkite jų“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius