Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 05 10

Lietuvį apstulbino Majamio realybė: paplūdimyje ilsisi milijonieriai, o šalia jų slankioja gaujos

Na ką, turime naują Darių ir Girėną. Jei tiksliau, turime vieną jų – Darių arba Girėną. Galite pasirinkti, kuris jums arčiau širdies. Kalbu, aišku, apie Aurimą Valujavičių – mūsų naująjį Atlanto nugalėtoją, kuris, skirtingai nei mūsų garsieji lakūnai, nebaigė savo žygio tragiškai, o savo kelionės tikslą pasiekė užtikrintai ir išdidžiai. Lietuva turi kuo didžiuotis.
Majamis, JAV
Majamis, JAV / Vida Press nuotr.

Be to, skirtingai nei Darius ir Girėnas, Aurimas lėkė ne iš Amerikos į Lietuvą, o atvirkščiai – perplaukęs vandenyną iš Europos pusės, jis, gyvas ir sveikas, pasiekė Majamio miestą, esantį JAV Floridos valstijoje. Kodėl jis plaukė būtent į Majamį? Tiksliai nežinau, gal kokių reikalų jame turėjo. Čia jau jo reikėtų klausti tiesiogiai.

Majamis yra didžiausias kruizų uostas pasaulyje.

Kokių reikalų galima turėti Majamyje? Daug ir įvairių. Ir dar daugiau jų galima surasti ir prisigalvoti. Galima, pavyzdžiui, Majamyje tiesiog ilsėtis. Arba linksmintis. Arba įsigyti vieną iš Karibų kruizų ir išplaukti, nes Majamis yra didžiausias kruizų uostas pasaulyje. Arba išsinuomoti automobilį ir pakeliauti po Floridą. Gal kada taip ir padarysime, tačiau kol kas pasižvalgykime po Majamį – vieną populiariausių JAV miestų.

Majamis yra antras pagal dydį Floridos miestas. Didžiausias yra Džeksonvilis, o sostinė – Talahasis, tačiau, manau, juos nelabai kas žino. Bet visi žino apie Miami Beach‘o kurortus, su nesibaigiančia paplūdimių ir šalia jų įsikūrusių daugybės viešbučių juosta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas