Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 03 01

Žinomas keliautojas – apie vieną Europos miestą: jis toks žavus, kad kitų šalies vietų lankyti jau nebesuspėjo

Neseniai aptarėme vietas, į kurias dar šį pavasarį būtų galima nuskristi pasižmonėti. Girdėjau, kad kažkas pasigedo gilesnės vienos ar kitos krypties analizės, tačiau tas tekstas ir buvo skirtas tik perbėgti per įdomesnes iš Lietuvos siūlomas kryptis. Tačiau, jei tik yra pageidavimas, galima apžvelgti ir kurią nors konkretesnę kryptį.
Edinburgas, Škotija
Edinburgas, Škotija / 123RF.com nuotr.

Šiandien pasirinkau Škotiją. O kodėl gi ne? Tai įdomi, įspūdingos gamtos ir daug ką svečiui parodyti turinti šalis, ir tik turimas laikas lems, kiek daug jos spėsite pamatyti. Žinant, kad atostogos Škotijoje gali būti labai bangios, šįkart neužsibūkime joje per ilgai, o apsistokime ties trumpalaikėmis išvykomis ir pažiūrėkime, ką toje šalyje galima nuveikti per savaitgalį.

Tiesa, savaitgalis čia yra metaforinė sąvoka, nes skrendant tiesiogiai, vien tik savaitgaliui nuvykti nepavyks. Skrydžiai iš Kauno į Škotijos sostinę Edinburgą yra vykdomi dukart per savaitę, kas reiškia, kad Škotijoje nakvoti reikės mažiausiai tris naktis, o su savaitgaliu net keturias, nes skrendama trečiadieniais bei sekmadieniais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas