Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 06 18

Lietuviai dėl nelaimės Kachovkoje kelionių prie Juodosios jūros neatsisako

Lietuvos kelionių organizatoriai tikina, kad nepaisant Ukrainos Kachovkos užtvankos griūties sukeltos ekologinės katastrofos, šalies turistai neatsisako planų keliauti į toliau nuo Ukrainos esančius Juodosios jūros kurortus.
Sočio paplūdimys ir poilsiautojai
Juodoji jūra / 123rf.com nuotr.

Vis dėlto „Novaturo“ komunikacijos vadovė Miglė Bielinytė sako, kad pastarosiomis dienomis klientai apie taršą Juodojoje jūroje teiraujasi dažniau.

„Pastebime, kad šios savaitės pradžioje padaugėjo apie situaciją ir galimą taršą Juodojoje jūroje besiteiraujančių klientų. Į visus klausimus atsakome, remdamiesi oficialia institucijų skelbiama informacija“, – BNS sakė M.Bielinytė.

Anot jos, klientai gavę šią informaciją nusiramina ir kelionių neatšaukia, pardavimai pastarąją savaitę taip pat nesmuko. M.Bielinytė patikino, kad nuo pirmų nelaimės Ukrainoje dienų kelionių agentūra seka oficialius šaltinius ir palaiko santykius su partneriais Bulgarijoje ir Turkijoje, kurie informuoja apie situaciją.

Kelionių organizatoriaus „Tez Tour“ atstovė Inga Aukštuolytė taip pat teigė, kad klientai suplanuotų kelionių prie Juodosios jūros neatšaukia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas