Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Lietuvis atskleidė, kur tautiečiai ieško meilės išdaigų: kai kas mus lenkia „šviesmečiais“

Prieš kurį laiką rašiau apie solo turizmą salose, kai perki turistinį paketą ir kur nors Viduržiemio salose stebi, kaip rusės lyg kokios „barakudos“ vilioja vienišus ūkininkus lietuvius, kurie susišneka tik rusiškai.
Berlynas
Berlynas / Shutterstock nuotr.

O štai rudeniop, atslūgus paketinio turizmo vajui, kiek jaunesnė mūsų karta traukia į Europos didmiesčius, kur jie jau patys „neršia“, o ne leidžia būti „kabinami“. Pabandykime keliais parametrais įvertinti du didmiesčius – Berlyną ir Lisaboną.

123rf.com nuotr. / Lisabona
123rf.com nuotr. / Lisabona

Apie 15 metų Lisabonoje gyvenęs vilnietis Pavelas sako, kad būtent pelningas darbas ir vakarinės linksmybės su brazilėmis tokį ilgą laiko tarpą privertė užsilikti šioje šalyje.

Seksas čia už dyką, prieinamumas – bet kur arba su vietinių gyventojų nuoroda, o meilės išdaigų kokybė šviesmečiais pranašesnė už lietuvių. Brazilės siūlo tai, ko net nesitikėtum gauti“, – sako Pavelas.

Pelningas darbas ir vakarinės linksmybės su brazilėmis tokį ilgą laiko tarpą privertė užsilikti šioje šalyje.

Kiek atsikandęs portugališko gyvenimo periodo šį rudenį Pavelas jau su išrinktąja keliasi į Barseloną, kur tikisi kiek ramesnio gyvenimo.

123rf.com nuotr. / Naktinis gyvenimas Berlyne
123rf.com nuotr. / Naktinis gyvenimas Berlyne

Panašiai kaip Pavelas braziles apibūdina 12 metų Berlyne gyvenęs fizikos mokslų daktaras Antanas. „Jei vokietės norės tave išsunkti – tai brazilės pamaloninti, pasiūlys vos ne naktinį tango šokį“, – vaizdžiai pramogas apibūdina Antanas.

O štai į įvairius naktinius laisvos meilės klubus Antanas tautiečiams pataria neiti.

„Daug streso bus net patekti į juos – apsauga apdribusių, apgirtusių, bijančių nusirengti tiesiog neįleis“, – sako Antanas. – O ir patekus į naktinį klubą per daug staigiai atšoks žandikaulis, nes aplinkui tiek visi įsitraukę į intymius malonumus, kad liksi kaip koks stuobrys perpučiamame jaunuolyne – kalbos nemoki, kompleksų daug, kam toks vargas.“

O štai intymesnėje kamerinėje aplinkoje Berlyne susiradus brazilę reikalai klostysis kur kas paprasčiau. Ne tik Berlyne gausu „bordelių“, kur vaikštai apsirėdęs chalatu, gauni lengvų alkoholinių gėrimų ir pagal savo jėgas kas valandą gali „kabinti“ vis kitą padavėją.

Shutterstock.com nuotr. / Berlynas
Shutterstock.com nuotr. / Berlynas

Aplikacijos „Hoperfy“ kūrėjas Tadas Kertenis sako, kad naujoji finansininkų ir IT specialistų karta į Berlyną traukia nuo spalio vidurio, kai Lietuvoje kiek atvėsta, o Europoje vyrauja maloni šiluma. Tuomet ir klubai dūzgia iki paryčių. Berlyną renkasi pavienės vyriškių grupės. Jie patys sugeba susirasti ir nakvynės vietą, ir skrydžių bilietus, būna prisiskaitę, ką daryti ir ko ne.

„Mūsų vyrai dažniausiai nemoka vokiškai, yra pakankami drovūs ir patinų kovoje gali likti už borto, todėl išankstinės žinios praverčia, – sako T.Kertenis. – Jiems reikia siūlyti garantuotus sprendimus.“

Psichologas Tomas Lagūnavičius teigia, kad Berlyną ar Lisaboną renkasi projektinės veiklos jaunuoliai, kurie kas keltą mėnesių keičia lokacijos vietą ir nenori būti „pririšti“ ilgalaikiais santykiais.

Tradicinės vertybės yra apgriuvusios.

„Kartais jaunoji karta būna labai rimta, o ten, kur niekas nemato – ir labai atsipalaidavę. Tradicinės vertybės yra apgriuvusios. Laisvė tampa didžiausia vertybe“, – sako ekspertas.

123rf.com nuotr. / Taba, Egiptas
123rf.com nuotr. / Taba, Egiptas

T.Kertenis mini, kad ne pėsčios būna ir pavienės moterys. Bene 20 grupių po 30 asmenų prieš 8 metų buvo skraidinami į Egipto kurortą Tabą. Viešbučiai reikšdavo nemažai pretenzijų, kad kai kurios lietuvaitės laužė tarnybines duris, kur slėpėsi kiek pervargęs animatorius. Išdykusioms lietuvėms moterims, anot jo, patinka ir Tunisas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite
15min naujienlaiškius