Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
20:00

Lietuvis Vokietijoje išbandė prostitutės paslaugas: matydamas jos išsiblaškymą, jis pasielgė itin nedorai

Visur nuolat virkauju dėl pasibaigusios vasaros, bet šiandien pajaučiau, kad gal jau gana. Gal, jau sakau, reikia nebestebėti termometro ir nebesvarstyti, kiek ežere atšalęs vanduo, o tiesiog tai paleisti ir žiūrėti į priekį. Juolab, kad nepraeis nė 7 mėnesiai ir bus nauja vasara. O jei dar žiemą pavyks nusigrūsti į šiltus kraštus, bus dar smagiau ateinančios vasaros laukti.
Brėmenas, Vokietija
Brėmenas, Vokietija / Shutterstock nuotr.

Bet žinote, kas ateis greičiau nei ji? Aišku, žinote – Kalėdos. Jos jau visai čia pat – už gerų dviejų mėnesių. Kalėdos yra gėris ir džiaugsmas, man jos labai patinka. Jau dabar galvoju apie jas (neskaitant, kad dar vis galvoju ir apie praėjusią vasarą) ir džiaugiuosi, kad kalėdinės dekoracijos pasirodys iškart po Helovino – kuo daugiau Kalėdų gatvėse, tuo daugiau jų ir širdyse.

O kuo daugiau jų širdyse, tuo visuomenė ramesnė ir tuo mažiau į pareigūnus šaudančių psichopatų (nors tą idiotą žiniasklaida vadina šauliu, man šaulio pavadinimas labiau asocijuojasi su profesionalumu, o šitas kvailys yra tiesiog alkoholizmo sugraužtas atmata. Ir dar iš Rusijos atvykęs).

Galimai ginčysitės, kad nepaisant visko, kas aukščiau pasakyta, bei vertinant faktą, kad už lango tvyro 18 laipsnių šiluma (ketvirtadienis, spalio 10-oji) kalbėti apie Kalėdas vis dėlto yra per anksti? O aš pasakysiu, kad apie Kalėdas, kaip ir bet ką kitą, galima kalbėti kada tik nori, nes Lietuvoje yra žodžio laisvė.

Tai yra vienas džiugiausių praėjusio amžiaus įvykių, kuriuo džiaugiamės iki šiol.

Ir jei jau užsiminiau apie ją, tai priminsiu, kad Kalėdų dieną minėsime ir kitą Lietuvai itin svarbią sukaktį – šiemet sueis lygiai 33 metai, kai nustojo egzistuoti sušvinkusi, nuskurdusi ir degradavusi šūdų valstybė – Sovietų Sąjunga. Tai yra vienas džiugiausių praėjusio amžiaus įvykių, kuriuo džiaugiamės iki šiol. Kad ir kokiais brutaliais veiksmais diktatorius Putinas stengtųsi tam supuvusiam lavonui įpūsti gyvybės, jo jau nebeprikelsi, per daug sušvinkęs.

Vaido Mikaičio nuotr. / Brėmenas, Vokietija
Vaido Mikaičio nuotr. / Brėmenas, Vokietija

Aš pats prieškalėdinį laikotarpį kasmet stengiuosi bent kelioms dienoms kažkur išvykti. Ir dažniausiai tai būna Vokietija, nes jos kalėdinės mugės yra ryškiausios visame žemyne.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne