Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
10 21

Lietuvių šeima stulbina pasakiškomis nuotraukomis iš Madeiros: „Susirandame vietų, kurios nėra populiarios“

Šiauliečiai Gerda ir Karolis Valančiai kartu su savo 9-erių metų dukra nusprendė pirmą kartą atostogauti Madeiroje. Nors šeima šioje Portugalijai priklausančioje saloje lankėsi pirmąjį kartą, daugybę socialinių tinklų vartotojų apstulbo pamatę, kokio grožio nuotraukas jiems pavyko pasidaryti šioje kelionėje.
Valančių šeimos atostogos Madeiroje
Valančių šeimos atostogos Madeiroje / Karolio Valančiaus nuotr. / „15min“ fotomontažas

Grožio industrijoje dirbanti Gerda 15min paatviravo, kad jos vyras Karolis – profesionalus fotografas, tad kelionės metu jis ir įmažino stulbinančius kadrus, ir tuo pačiu buvo šeimos vedliu.

Karolio Valančiaus nuotr. / Valančių šeimos atostogos Madeiroje
Karolio Valančiaus nuotr. / Valančių šeimos atostogos Madeiroje

Apie tai, kur šioje žavingoje saloje pavyko pasidaryti gražiausias nuotraukas, su kokiais netikėtumais susidūrė ir kokiais patarimais pasidalytų su kitomis šeimomis, plačiau papasakojo kerinčiai Madeiros gamtos apsuptyje įsimažinusi Gerda. Žinoma, šiauliečių šeima pasidalijo ir įspūdingomis nuotraukomis.

– Socialinių tinklų vartotojus stulbinote kvapą gniaužiančiomis nuotraukomis iš Madeiros. Gal pasidalytumėte, kokiose šios salos vietose gavosi patys įspūdingiausi kadrai? Įdomu, ar prieš fotografuojant reikėdavo kažkokio specialaus pasiruošimo?

– Iš tiesų Madeira yra labai graži sala ir kiekvienas jos kampelis tikrai vertas įamžinimo. Kadangi sala labai įvairi, būtų sunku išskirti vieną labiausiai patikusią vietą.

Karolio Valančiaus nuotr. / Valančių šeimos atostogos Madeiroje
Karolio Valančiaus nuotr. / Valančių šeimos atostogos Madeiroje

Labai patiko „Seixal black sand beach“ – juodojo smėlio paplūdimys. Būtent toje vietoje įsivaizdavome ryškų rūbą, todėl pasirinkome panaudoti raudoną suknelę.

Kita įspūdinga vieta, kurioje įsiamžinome su dukra, buvo „Ribeira da Janela“. Uolėta pakrantė, su puikiu vaizdu į Atlanto vandenyną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito