Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
09 07

Lietuviui apkarto poilsis populiarioje atostogų šalyje: pasirodo, čia dažnai konfliktus kelia rusai

Nors už lango vis dar šilta, visi žinome, kad greitai šis gėris baigsis ir mes atsidursime rudenyje. Man tai žinoti nėra miela, nes nežinau, kaip reikės iškęsti ateinančius aštuonis šaltus mėnesius. Bet kiti, žinokite, to paties nejaučia – pažįstu bent porą keistuolių, be perstojo aiškinančių, kaip jie laukia rudens. Stengiuosi juos ignoruoti, bet jie vis tiek prasiskverbia iki mano nervų. O mano vienas draugas nuo tokių stengiasi pabėgti fiziškai. Ir ne tik nuo jų, nuo paties šalto oro taip pat. Kur jis bėga? Į šiltus kraštus, be abejo. Visgi, kartais būna, kad bėgant nuo nemalonių dalykų pribėgama prie dar nemalonesnių. Apie tokius ir bus šios dienos istorija.
Kipras
Kipras / Shutterstock nuotr.

Kokie gi tie nemalonūs dalykai? Ne, tai nebus kažkokios globalios blogybės, tokios kaip badaujantys Afrikos vaikai ar eilinė, iš snarglių pastatyto Bangladešo fabriko griūtis, ne. Tai bus mums daug aktualesni ir bene kiekvienoje standartiškesnėje kelionėje sutinkami nesmagumai.

Kokie? Rusų turistai, be abejo, istorijos apie juos niekada nesibaigia. O kodėl apie juos nusprendžiau parašyti būtent dabar? Nes neseniai perskaičiau istoriją, kaip vienas apsinešęs ir neadekvatus rusas Tailande bandė išprievartauti karvę. Turbūt girdėjote apie tai?

Subadytas bei kažką neaiškiai veblenantis rusas buvo išvežtas į ligoninę.

Mane šis įvykis kažkiek šokiravo – esu daug regėjęs, bet kad šitaip... karvę. Kam gali užeiti noras santykiauti su karve? Protas nesuvokia. Bet, žinokite, to nesupratau ne tik aš, bet ir pati karvė, kuri potencialiam meilužiui ne tik neatsakė tuo pačiu, bet ir taip aplamdė ragais, kad subadytas bei kažką neaiškiai veblenantis rusas buvo išvežtas į ligoninę, kurioje prie gydymo dar gavo ir finansinę baudą už seksualinį priekabiavimą.

Visgi, sakyčiau, jis atsipirko dar gana nebrangiai, nes įsivaizduokite, jei visą šią sceną pirmieji būtų pamatę ne policijai pranešę žmonės, o jautis – tos karvės vyras? To pasekmes brutalu net vizualizuoti.

Kita priežastis, dėl kurios mes šiandien kalbame apie rusų turistus, yra viena neseniai iš Kipro grįžusio, teksto pradžioje jau paminėto, draugo istorija, patirta šioje Viduržemio jūros saloje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi