Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 03 13

Lietuvoje lankėsi dukart planetą dviračiu apvažiavęs škotas: svarbiausia – tyliai tikėti savimi

Kovo 8 d. Lietuvoje lankėsi Markas Beaumontas – pasaulyje garsus atletas, kuriam priklauso 29 000 km Guinnesso rekordas – per 78 dienas ir 14 valandų jis dviračiu apvažiavo pasaulį ir įveikė iššūkį „Aplink pasaulį per 80 dienų“. Įstabu tai, kad rekordus ir įvairius nuotykius šis vyras pasiekė ne tik keliaudamas dviračiu, bet ir kopdamas į kalnus, irkluodamas. Apie savo pasiekimus ir apie tai, kaip įveikti iškylančias kliūtis bei iš kur semtis įkvėpimo, M.Beaumontas papasakojo didžiausioje motyvacinėje konferencijoje „Moters vizija“.
Lietuvoje lankėsi Markas Beaumontas
Lietuvoje lankėsi Markas Beaumontas / „Moters vizija” / Vida Press nuotr.

Škotijoje gyvenantis vyras yra apkeliavęs daugiau nei 130 šalių. Jis kuria dokumentinius filmus, taip pat yra parašęs 5 knygas.

„Didžiulę patirtį sporto srityje turintis, vienas pagrindinių konferencijos pranešėjų M.Beaumontas vertinamas net tik už rekordinius pasiekimus, bet ir gebėjimą motyvuoti save siekti tikslų, kai „atrodo, jog nebegali“, milžinišką discipliną ir efektyvumą“, – taip jį pristatė konferencijos organizatoriai.

Žinomas pasaulyje pranešėjas renginyje pasidalijo mintimis apie tai, kaip nesustoti ir save motyvuoti veiksmui, net ir priėjus didžiausias kliūtis gyvenime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas