Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Lufthansa“ atšauks 34 000 vasaros skrydžių: trūksta darbuotojų

Vokietijos verslo savaitraštis „WirtschaftsWocke“ pranešė, kad „Lufthansa“ planuoja atšaukti apie 34 000 skrydžių iš 2023 m. vasaros tvarkaraščio, rašoma „Business Travel News“.
„Lufthansa“ orlaiviai
„Lufthansa“ orlaiviai / 123RF.com nuotr.

Bendrovė nepatvirtino, kiek skrydžių atšauks, tačiau patvirtino, kad „koreguos savo vasaros skrydžių tvarkaraštį“. Pakeitimų priežastis – „išvengti didelių 2022 m. vasaros veiklos problemų ir leisti mūsų svečiams, taip pat mūsų darbuotojams pasikliauti stabiliu tvarkaraščiu“, teigiama „Lufthansa“ pranešime.

„Atsižvelgiant į praėjusios vasaros patirtį, jau praėjusiais metais buvo nuspręsta kartu su visais partneriais nuolat peržiūrėti visos sistemos veikimą, – tęsė vežėjas.

– Šiuo metu visoje Europoje dar nėra visiškai įveiktos darbuotojų trūkumo problemos, o daugeliu atvejų vis dar vyksta naujai priimtų kolegų mokymai. Dėl šios priežasties skrydžiai vasaros mėnesiais jau buvo atšaukti gerokai iš anksto. Tai leis mūsų keleiviams pakoreguoti savo kelionių planus pagal „Lufthansa Group“ siūlomas alternatyvas.“

123RF.com nuotr. / „Lufthansa“ orlaiviai
123RF.com nuotr. / „Lufthansa“ orlaiviai

Remiantis vasario 17 d. „Cirium“ duomenimis, nuo birželio 1 d. iki rugpjūčio 31 d. oro vežėjas atšaukė beveik 14 000 skrydžių, palyginti su sausio 6 d. tvarkaraščiu. Tarp maršrutų, kurie nuo šių datų bus visiškai panaikinti, yra Frankfurtas-Triestas ir Miunchenas-Genuja.

Planuojama, kad JAV vykdomų skrydžių skaičius bus sumažintas minimaliai – daugumos maršrutų ir skrydžių dažnumas išliks nepakitę. Iš Miuncheno į Niujorko Johno F.Kennedy oro uostą buvo sumažinti keturi skrydžiai, o planuojami 88.

Vasario 15 d. Frankfurte sutriko technologijos, dėl to buvo atšaukta ir atidėta keletas „Lufthansa“ skrydžių, o vasario 17 d. ji atšaukė visus skrydžius į Frankfurtą ir Miuncheną dėl 24 valandų trukmės darbuotojų streiko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas