Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Mama ir dukra 5 valandų skrydį praleido kaip karalienės: jos buvo vienintelės keleivės

25 m. Zoe Doyle ir jos 59 m. mama Kimmy Chedel skrido su „Emirates“ iš Seišelių tarptautinio oro uosto, tačiau jos buvo vienintelės keleivės lėktuve.
Mama ir dukra 5 valandų skrydį praleido kaip karalienės
Mama ir dukra 5 valandų skrydį praleido kaip karalienės / Zoe Doyle „TikTok“ vaizdo įrašo akimirkos

Įlipant į lėktuvą paprastai tenka laukti ilgose eilėse, kovoti dėl vietos viršutinėse spintelėse ir stumdytis perpildytame praėjime. Tačiau vienas mamos ir dukros duetas neseniai patyrė priešingą patirtį, kai sužinojo, kad yra vieninteliai žmonės ekonominio skrydžio salone, rašoma „Daily Star“.

25 m. Zoe Doyle ir 59 m. jos mama Kimmy Chedel skrido su „Emirates“ iš Seišelių tarptautinio oro uosto, kai įlipo į tuščią lėktuvą. Jos buvo priblokštos, kai suprato, kad niekas kitas prie jų lėktuve neprisijungs, o jos galės judėti, išsitiesti ir net atsigulti tiek, kiek norės.

Dukra ir mama buvo pakeliui į Šveicariją (su persėdimu Dubajuje) praleisti Kalėdų su šeima. Kelionė prasidėjo gerai, kai jos suprato, kad skrydžio joms nereikės praleisti su erzinančiais keleiviais, kurie iškelia basas kojas, knarkia ar garsiai triukšmauja, kai nori miegoti.

@zndoyle merry Christmas from the only ladies flying emirates today🎄❤️🎅 #fyp #christmas #traveltiktok ♬ TYSM FOR USING MY SOUND - i love cats

Jos nufilmavo vaizdo įrašą, kuriame matyti, kaip Zoe šoka keleivių praėjimu ir daro sniego angelus ant lėktuvo grindų, o jos mama Kimmy bando užsidėti lėktuvo įgulos nario kepurę. Pasak maudymosi kostiumėlių verslo savininkės Zoe, buvo „visiška staigmena“ rasti tokį visiškai tuščią lėktuvą.

Ji sakė: „Mes nežinojome, kad esame vienintelės. Buvo dar keturi žmonės, kurie, manau, skrido pirmąja klase, bet jie buvo visiškai atskirai nuo mūsų, taigi iš esmės buvome vienintelės. Kadangi Seišeliuose buvo musonų sezonas, be to, buvo Kalėdų diena, manau, tai reiškė, kad niekas neskraido“.

Zoe Doyle „TikTok“ vaizdo įrašo akimirka / Mama ir dukra 5 valandų skrydį praleido kaip karalienės
Zoe Doyle „TikTok“ vaizdo įrašo akimirka / Mama ir dukra 5 valandų skrydį praleido kaip karalienės

Pasak ekspertų, Kalėdų diena iš tikrųjų yra viena geriausių dienų skristi lėktuvu, nes kainos gali būti daug mažesnės nei kitomis dienomis, nes daug žmonių švenčia su šeima ir neskrenda į dangų. Skrisdami gruodžio 25 d., o ne Kalėdų išvakarėse ar Kūčių dieną, galite sutaupyti nemažai pinigų.

Pasak ekspertų, Kalėdų diena iš tikrųjų yra viena geriausių dienų skristi lėktuvu.

Zoe ir Kimmy skrydžio palydovai, turėdami prižiūrėti tik dvi keleives, stengėsi maksimaliai išnaudoti situaciją, daug kalbėjosi su Zoe ir jos mama ir net surengė joms ekskursiją po lėktuvą. Joms netgi buvo suteikta keletas ypatingų privilegijų, kurių įprasti keleiviai neturi – pavyzdžiui, pasimatuoti lėktuvo įgulos uniformą!

Zoe Doyle „TikTok“ vaizdo įrašo akimirka / Mama ir dukra 5 valandų skrydį praleido kaip karalienės
Zoe Doyle „TikTok“ vaizdo įrašo akimirka / Mama ir dukra 5 valandų skrydį praleido kaip karalienės

Zoe, kuri yra kilusi iš Monrealio (Kanada), bet dabar gyvena Keiptaune (Pietų Afrika), pasakojo: „Visi skrydžio palydovai buvo tokie susijaudinę, kad buvo tuščia. Jie sakė, kad taip niekada nebūna. Mums surengė nedidelę ekskursiją po lėktuvą, nors į pirmąją klasę vis tiek nebuvome įleistos.

Buvo labai smagu. Bendravome su skrydžio palydovais ir kartu su jais filmavome juokingus vaizdo įrašus. Jie net išsitraukė polaroidinį fotoaparatą ir aprengė mano mamą keleivių salono įgulos uniforma. Buvo nuostabu“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas