Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Maxima“ kviečia gaudyti vasarą už uodegos – dar galite spėti paiškylauti dvare, paganyti sraiges ir prisipildyti naują baseiną

Ar šią vasarą irstėtės reto grožio Antalieptės mariose? O gal padovanojote sau neįprastų potyrių puokštę Basakojų take? Ar spėjote šią vasarą paganyti sraiges ar paglostyti alpakas? Jeigu dar ne – didžiausio lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ darbuotojai dalijasi idėjomis, kaip pagauti už uodegos nubėgančią vasarą ir spėti pasidžiaugti vasariškais malonumais.
Moteris vasarą.
Moteris vasarą. / 123RF.com nuotr.

„Mūsų tinkle dirba žmonės iš visų Lietuvos kampelių, tikri savo kraštų ambasadoriai, tad šią vasarą tarpusavyje, įmonės viduje, dalijomės idėjomis bei patarimais, kur pailsėti, pasigrožėti gamta, pradžiuginti vaikus pramogomis ir praturtinti gerų emocijų bagažą. Atšilus orams nusprendėme, kad vidiniu žemėlapiu verta pasidalinti ir su kitais keliautojais – kaip gairėmis šeimyninėms išvykoms. Vasara dar lepina karštais orais, o ir ankstyvas ruduo yra nuostabus metas kelionėms po mūsų šalį“, – sako Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė, „Maximos“ Komunikacijos ir korporatyvinių reikalų departamento direktorė.

„Maxima“ nuotr./Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė
„Maxima“ nuotr./Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė

Daugiausiai veiklų ir įspūdžių „Maximos“ darbuotojai šiemet rado Biržų, Zarasų, Panevėžio bei Anykščių miestuose ir jų apylinkėse.

Pavyzdžiui, Zarasų apylinkėse šeimoms didžiausią įspūdį paliko gamtos ir vandens teikiami malonumai – pasivaikščiojimai pažintiniais takais, įspūdingos Antalieptės marios, apylinkių apžvalga iš Zaraso ežero apžvalgos bokšto. Biržuose keliautojai mėgavosi istoriniais objektais, kaip Biržų pilis, Astravo bei Mantagailiškio dvarai, susipažino su Alaus keliu ir išmėgino basakojų taką, o štai Panevėžyje stebėjo sraiges ir stumbrus bei romantiškai riedėjo Siauruku.

„Kartais norisi tiesiog paprasto patarimo, kaip suderinti tėvų ir vaikų interesus, kad visi būtų laimingi ir pailsėję. Mūsų šeima gyvena Klaipėdoje, jūrą visuomet turime pašonėje, o štai maloniai nustebino savaitgalis Radailių dvare ir greta esančiame Dino parke. Aplinka puiki, daug pramogų vaikams, o tėveliams – nuostabus SPA pačiame kambaryje. Patys šilčiausi prisiminimai iš ten praleisto savaitgalio, tad drąsiai rekomenduojame visiems. Keliaujantiems Žemaitijoje patarčiau aplankyti Kretingos botanikos sodą, Platelių ežerą ir netoli jo esantį Šaltojo karo muziejų – mūsų šeimai paliko didelį įspūdį“, – patirtimis dalijasi Asta Karvelienė, vienos iš „Maxima“ tinklo parduotuvių Klaipėdoje vadovė.

Nuo ramaus poilsio prie gražiausių šalies ežerų iki pažinčių su gyvūnais įvairiuose ūkiuose, aktyvių pramogų suaugusiems bei vaikams – „Maximos“ darbuotojų šeimų kelionių žemėlapis vieniems primins nepelnytai primirštus lankytinus objektus, o kitus įkvėps leistis į nuotykį ir aplankyti dar nematytas Lietuvos vietas.

Pirmąjį Lietuvoje prekybos tinklo darbuotojų sukurtą specialų žemėlapį galite išvysti žemiau:

„Maxima“ nuotr./„Maximos“ šeimų žemėlapis
„Maxima“ nuotr./„Maximos“ šeimų žemėlapis

Proga sutaupyti vasaros prekėms

Vasaros pabaiga – ne tik puikus metas keliauti, bet ir sutaupyti. Šiuo metu didžiausias prekybos tinklas skelbia ir finalinį vasaros prekių išpardavimą.

„Norintiems pagauti besibaigiančią vasarą, dabar tobulas metas gerokai pigiau įsigyti sezoninių prekių – visose „Maximos“ tinklo parduotuvėse išparduodame vasaros prekes. Tai galimybė su didele nuolaida įsigyti ir stambesnių bei paprastai brangesnių prekių kaip pripučiamos valtys, pripučiami baseinai, turistinė įranga, taip pat įvairių grilio atributų, sporto prekių ar vaikiškų žaislų. Sezoniniai išpardavimai yra efektyviausias būdas ne tik taupiai išnaudoti likusias vasaros dienas, bet ir apsirūpinti reikalingais daiktais ateinančiai vasarai“, – teigia I.Trakimaitė-Šeškuvienė.

Sezoninis vasaros prekių asortimento išpardavimas „Maximos“ parduotuvėse vyks iki rugsėjo 6 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas