Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Moteris 7 valandas buvo įstrigusi žemyn galva tarp uolų: dėl visko kaltas pamestas telefonas

Moteris, kuri Australijos Hanterio slėnyje tarp riedulių bandė ištraukti savo pamestą telefoną, įstrigo žemyn galva septynioms valandoms, kol buvo išgelbėta šio mėnesio pradžioje.
Moteris, bandžiusi atsiimti savo telefoną, 7 valandas buvo įstrigusi žemyn galva tarp uolų
Moteris, bandžiusi atsiimti savo telefoną, 7 valandas buvo įstrigusi žemyn galva tarp uolų / „NSW Ambulance“ nuotr. / „15min“ fotomontažas

Pirmadienį Naujojo Pietų Velso (NSW) greitosios pagalbos tarnybos socialinėje žiniasklaidoje paskelbtose incidento nuotraukose matyti tik nuogi moters padai, rašoma CNN.

Moteris su draugais vaikščiojo privačioje valdoje, užmiesčio miestelyje Hanterio slėnyje maždaug už 120 km nuo Sidnėjaus, kai jai iškrito telefonas.

Bandydama jį susigrąžinti, ji kažkokiu būdu veidu įkrito į 3 metrų ilgio plyšį tarp dviejų didelių riedulių.

Pasak Naujojo Pietų Velso greitosios pagalbos tarnybos, draugai ją valandą bandė išlaisvinti, bet galiausiai pasidavė ir iškvietė pagalbą.

Policija pranešė, kad spalio 12 d. (9.30 val.) pagalbos tarnybos buvo iškviestos dėl 23 metų moters, kuri įstrigo bandydama ištraukti mobilųjį telefoną.

Ji kažkokiu būdu veidu įkrito į 3 metrų ilgio plyšį tarp dviejų didelių riedulių.

Kitas septynias valandas policijos, greitosios pagalbos, ugniagesių ir savanorių gelbėtojų komandos bandė ją išlaisvinti, sakoma policijos pranešime.

Buvo pašalinti keli sunkūs rieduliai, kad atsirastų saugus priėjimas, tada gelbėtojai pastatė karkasą, kad galėtų atlikti tai, kas tapo labai subtilia operacija, pridūrė jie.

„Dabar, kai abi kojos buvo pasiekiamos, komanda susidūrė su iššūkiu, kaip per valandą išvesti moterį per siaurą „S“ formos posūkį“, – „Facebook“ paskelbtame pranešime rašė NSW Ambulance.

Kad moteris būtų išlaisvinta, buvo panaudota gervė, kuria buvo perkeltas 500 kg riedulys, ir tą pačią dieną apie 16.30 val. ji pagaliau buvo išlaisvinta.

Per stebuklą ji išsigelbėjo tik su nedideliais įbrėžimais ir mėlynėmis.

Peteris Wattsas, Naujojo Pietų Velso greitosios pagalbos tarnybos specialistas gelbėtojas, sakė, kad niekada nėra matęs nieko panašaus.

Per stebuklą ji išsigelbėjo tik su nedideliais įbrėžimais ir mėlynėmis.

„Per 10 metų, kai dirbau gelbėjimo paramediku, niekada nebuvau susidūręs su tokiu darbu, tai buvo iššūkis, bet neįtikėtinai naudingas, – sakė P.Wattsas.

– Kiekviena agentūra atliko tam tikrą vaidmenį, ir mes visi kartu dirbome neįtikėtinai gerai, kad pasiektume gerų rezultatų.“

Moteris, kurios pavardė neskelbiama, buvo nuvežta į ligoninę stebėjimui. Tačiau jos telefonas tebėra įstrigęs tarp uolų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento