Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujas maršrutas iš Vilniaus: „Wizz Air“ skraidins į „Alpių sostinę“ – Grenoblį

Skrydžių bendrovė „Wizz Air“ tęsia skrydžių tinklo plėtrą iš Lietuvos: bendrovė skraidins nauju maršrutu iš Vilniaus į Grenoblį Prancūzijoje.
„Wizz Air“ pradėjo skraidinti iš Kauno
„Wizz air“ lėktuvas / Ievos Jonelytės-Arlauskienės nuotr.

Skrydžiai į kalnų apsuptą miestą prasidės kitų metų sausio 14 dieną ir vyks šeštadieniais. Bilietus jau dabar galima įsigyti svetainėje wizzair.com, bilietų kaina prasideda nuo 24,99 Eur.

Įsikūręs pietryčių Prancūzijoje, Grenoblis yra populiarus žiemos sporto mėgėjų pasirinkimas – čia susitinka snieglenčių, slidinėjimo sporto, kopinėjimo ar žygių entuziastai, kurie gali mėgautis neįtikėtina regiono virtuve ir nesustojančiu naktiniu gyvenimu. Grenoblis garsus savo kvapą gniaužiančiais panoraminiais vaizdais, kalnus išraizgiusiomis olomis, istoriniu senamiesčiu su akmenimis grįstomis gatvelėmis, vaizdingomis aikštėmis, turtingu paveldu, natūraliais parkais.

Šiais metais tai jau ketvirtas naujas „Wizz Air“ maršrutas iš Lietuvos. Su naujausia kryptimi į Prancūziją, iš Lietuvos „Wizz Air“ šiuo metu siūlo 33 maršrutus į 14 šalių iš trijų oro uostų – Vilniaus, Kauno ir Palangos. Nuo rugpjūčio 3 dienos iš Vilniaus taip pat startuos skrydžiai į Nicą, nuo spalio 31 dienos – į Barį ir Reikjaviką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas