Ir vasarą naujienų netrūksta. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Nudistų kurorto vadovė atskleidė, kas draudžiama nuogiems poilsiautojams: vyrams sudėtingiau

Fuerteventūroje, Kanaruose, esančio nudistų kurorto savininkė papasakojo apie nudistų atostogas, rašoma „Daily Mail“. 57-erių metų moteris paaiškino, ką daryti ir ko nedaryti būnant nuogam, pradedant akių kontaktu ir baigiant erekcija, ir pažymėjo, kodėl nuogos atostogos nėra susijusios su seksualine trauka.
Nudizmas
Nudizmas / „15min“ fotomontažas

Karie Jane, kilusi iš Derbišyro (Jungtinė Karalystė), įkūrė „BHH Naturist Resort“ Kanarų salose, Ispanijoje, prieš 20 metų pirmą kartą išbandžiusi šį gyvenimo būdą.

Dabar ji rengia rekolekcijas, kuriose priima grupes nepažįstamų žmonių, kurie „atskirai užsisakė“ viešbučio kambarius jos viešbutyje, taip pat priima šeimas ir poras.

Shutterstock nuotr. / Nudistai
Shutterstock nuotr. / Nudistai

Savo kurorto svetainėje Karie pažymi, kad „nudizmas nėra gėdingas ar pornografinis“, o kalbant apie nusirengimo prie kitų nudistų etiketą, tai yra pagarbos klausimas – „ir klaidinga manyti, kad tai susiję su seksualine trauka“.

Karie tęsė: „Etiketas kiekvienoje situacijoje, ne tik natūralizmo, yra susijęs su pagarba ir dėmesingumu kitiems dėl mūsų pačių elgesio.

Su nuogu užpakaliu visada turėtumėte sėdėti ant rankšluosčio iš mandagumo ir higienos kitų atžvilgiu. Tai yra vienas iš etiketo pavyzdžių, kuris vėliau skatina mandagumą, dėmesingumą ir nuolankumą“.

Ji savo interneto svetainėje priduria: „Iš jūsų bus reikalaujama sėdėti ant rankšluosčio, nepaisant to, ar ką tik prausėtės po dušu“.

57-erių metų moters viešbučio puslapyje priduriama, kad sėdėdami visada turėtumėte „laikyti kojas kartu“, nes „visi žinome, kad jas turite, ir niekas nenori matyti jūsų plačiai išskėstų kojų“.

Klaidinga manyti, kad tai susiję su seksualine trauka.

Prieš einant į baseiną ar sūkurinę vonią privaloma nusiprausti po dušu, nes Karie pažymi, kad į bendrą vandenį galite pernešti „purvą, žolę, aliejų, kremą nuo saulės, losjoną, dezodorantus ir prakaitą“.

123rf.com nuotr. / Nudistų paplūdimyje
123rf.com nuotr. / Nudistų paplūdimyje

Ar ji turi kokių nors protokolų apie erekciją? „Tai gali pasitaikyti, – sako kurorto savininkė, – ypač jei esate naujokas nudizme.“

Ji sako, kad geriausias būdas su tuo kovoti – apsiversti ant rankšluosčio arba, jei esate paplūdimyje, galite likti vandenyje, kol situacija taps labiau kontroliuojama.

Jei kas nors atkreipia dėmesį į tai, kad tokie vyrai stovi nuogutėliai, Karie pastebi, kad apie juos reikėtų pranešti.

Galite likti vandenyje, kol situacija taps labiau kontroliuojama.

Ji paaiškina: „Jei matote žmogų su akivaizdžia erekcija, kuris tyčia atkreipia į save dėmesį, praneškite apie tai gelbėtojui arba valdžios institucijoms, ir daugeliu atvejų jis bus išprašytas iš paplūdimio ir jam bus uždrausta sugrįžti“.

123rf.com nuotr. / Nudistų paplūdimys
123rf.com nuotr. / Nudistų paplūdimys

Žvilgsnis į kieno nors kūną taip pat yra smerkiamas.

Karie svetainėje rašoma: „Žiūrėti į žmogų yra labai nemandagu, be to, jei ketinate su juo kalbėtis, įsitikinkite, kad kalbate su juo palaikydami tinkamą akių kontaktą.

Jei einate į renginį ar paplūdimį, kad patirti įspūdžių... galite nusipirkti žurnalą, padaryti mums visiems paslaugą ir likti namie“.

Karie paaiškino, kad nudizmas traukia dėl to, kad „gali nedėvėti drabužių ir jaustis laisvas“.

Kurorto savininkė sakė: „Kai per dieną pamatote dešimtis nuogų žmonių, patikėkite manimi, pradedate mažiau rūpintis, ar jūsų krūtys, lytinės lūpos, celiulitas, strazdanos ir dar kas nors yra normalu. Nes labai aiškiai matai, kad taip ir yra“.

Shutterstock nuotr. / Nuogas vyras
Shutterstock nuotr. / Nuogas vyras

Aistringa nudistė Karie retkarčiais rengia tik moterims skirtus rekolekcijų kursus, kuriuose nuogos moterys renkasi į „palepinimo seansus, makramė dirbinių kursus, privačius užsakomuosius pasiplaukiojimu burlaiviais“ ir net „džipų safarį“.

Aptardama naujausią „moterų savaitės“ renginį, ji sakė: „Jau turėjome pamaloninimo seansus ir ilgus pasivaikščiojimus paplūdimiu, įdomius pokalbius, kai maudėmės nuogos.

Labai smagu buvo vietiniame banglenčių bare surengti kepsnių vakarėlį, po kurio skambėjo gyva roko muzika ir vyko šokiai su vietiniais gyventojais. Išvyka jachta turėtų būti svarbiausias įvykis, ypač jei išplauks delfinai“.

Karie pasidalijo keletu atsiliepimų iš moterų, kurios mėgavosi savaite jos kurorte.

Sally sakė: „Kalbame apie gyvenimą keičiančius dalykus, aš niekada nebebūsiu tokia pati“.

Nudizmas traukia dėl to, kad „gali nedėvėti drabužių ir jaustis laisvas“.

Steph pridūrė: „Labai rekomenduoju visą patirtį, kuri buvo tobula“.

Nuoga šeimininkė anksčiau rengė tik vyrams skirtas jogos pratybas ir paaiškino, kad „rengia ir daug mišrių grupių“.

Ji pridūrė, kad „kaip ir bet kurioje kitoje grupėje, su drabužiais ar be jų, fantastiška būti su bendraminčiais“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Užsisakykite
15min naujienlaiškius