Ir vasarą naujienų netrūksta. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Nuogas vyras lėktuve sukėlė tikrą chaosą: netgi bandė įsiveržti į pilotų kabiną

Skrydžio iš Perto į Melburną (Australija) metu nuogas vyras sukėlė chaosą, kai „įsiveržė“ į lėktuvo priekį. rašoma „Daily Star“.
Nuogas vyras lėktuve sukėlė tikrą chaosą
Nuogas vyras lėktuve sukėlė tikrą chaosą / „15min“ fotomontažas

„Virgin Australia“ lėktuvas buvo priverstas grįžti ir nusileisti Perte po to, kai nuogas vyriškis, kaip įtariama, spruko per lėktuvo saloną ir ant grindų parbloškė įgulos narį. Lėktuvo keleivis Sterlingas Ellisas dienraščiui „Today“ sakė, kad lėktuvas buvo išvykęs tik prieš valandą, kai prasidėjo sąmyšis.

Shutterstock nuotr. / „Virgin Australia“ lėktuvas
Shutterstock nuotr. / „Virgin Australia“ lėktuvas

„Pakėliau akis ir matau, kad kažkas visiškai nuogas užgriuvo ant vieno iš skrydžio palydovų ir, atrodo, nuėjo prie durų, – sakė jis.

– Verslo klasėje sėdėjo džentelmenas, kuris buvo stambus vaikinas. Jis atsistojo ir kontroliavo sceną. Prie jo prisijungė dar du žmonės. Akimirką buvo gana baisu, mintys gali nuklysti į blogiausią scenarijų ir trumpą sekundę tikrai pagalvojau, kad tai bus labai rimta.“

Kitas keleivis Melburno radijo stočiai „3AW“ sakė, kad dėl susidariusios situacijos jautėsi susinervinęs: „Keleivis vyras staiga ėmė blaškytis, bėgiodamas pirmyn ir atgal praėjimu ir daužydamas pilotų kabinos duris. Du oro maršalai turėjo jį sulaikyti ir surakinti antrankiais, kol lėktuvas nusileido“.

Bendrovės „Virgin Australia“ atstovas spaudai patvirtino, kad incidentas įvyko, ir sakė, kad skrydis grįžo į Pertą dėl lėktuve buvusio „triukšmingo keleivio“.

Shutterstock nuotr. / Pusnuogis vyras (asociatyvi nuotr.)
Shutterstock nuotr. / Pusnuogis vyras (asociatyvi nuotr.)

Vidaus skrydis buvo atidėtas 90 minučių dar prieš chaotišką sutrikimą skrydžio viduryje, o kai jis nusileido atgal Perte, kai kurie keleiviai nusprendė sėsti į antrąjį skrydį po 6 valandų, o kiti nusprendė palaukti iki kitos dienos ryto.

Kol kas neaišku, kokie kaltinimai jam gali būti pateikti.

Lėktuvui nusileidus vyro laukė federalinės policijos pareigūnai, kurie jį sulaikė. Vyras buvo nugabentas į ligoninę, kur buvo apžiūrėtas, ir ten lieka, kol laukia teismo posėdžio, kuris įvyks birželio mėn. Kol kas neaišku, kokie kaltinimai jam gali būti pateikti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Užsisakykite
15min naujienlaiškius