Sportas gyvai

Nuomonės formuotoja atskleidė, kaip viešbučiai ir oro linijos galėtų užtikrinti komfortą stambuoliams

Bent kartą per mėnesį atostogaujanti plius dydžio kelionių tinklaraštininkė pasidalijo informacija apie pokyčius, kuriuos ji norėtų matyti kelionių pramonėje, kad ji taptų labiau pritaikyta stambesniems žmonėms, įskaitant veiksmus, kurių galėtų imtis oro linijų bendrovės ir viešbučiai.
Nuomonės formuotoja atskleidė, kaip viešbučiai ir oro linijos galėtų užtikrinti komfortą stambiems žmonėms
Nuomonės formuotoja atskleidė, kaip viešbučiai ir oro linijos galėtų užtikrinti komfortą stambiems žmonėms / „15min“ fotomontažas

Emily Jones, 332 000 „Instagram“ sekėjų žinoma kaip @miss___jones, rašanti apie savo gyvenimo būdą, teigė, kad kalbant apie viešbučius, viską lemia smulkmenos, rašoma „Daily Mail“.

Ji komentavo: „Vienas nedidelis pakeitimas, kuris padėtų žmonėms jaustis patogiau, būtų pasiūlyti didesnius rankšluosčius ir plius dydžio chalatus. Dėl to plius dydžio žmonėms būtų daug patogiau ir lengviau apsistoti“.

20 dydžio „Instagram“ tinklaraštininkė, kuri laiką leidžia Maltoje, Jungtinėje Karalystėje ir Helsinkyje, nori, kad oro linijų bendrovės taip pat palengvintų keleivių sąlygas, pradedant nuo to, kad įlaipinimo į skrydį procesas būtų paprastesnis ir aiškesnis tiems, kuriems reikia prisitaikyti.

Ji sakė: „Būtų puiku, jei oro linijos įlaipinimo metu galėtų paskelbti, kad jei kam nors prireiktų saugos diržo ilgintuvo, jis būtų prieinamas.

Iš savo patirties ir iš to, ką žmonės man pasakoja žinutėse internete, matyti, kad plius dydžio žmonės labai baiminasi prašyti pratęsti diržą. Norėčiau, kad ši problema nebūtų stigmatizuota ir žmonės galėtų keliauti patogiai ir be papildomo nerimo.

Daugelyje oro linijų bendrovių galima įsigyti saugos diržų ilgintuvų, kuriuos sudaro prisegama reguliuojama saugos diržo dalis, pailginanti atstumą, kurią galima nutęsti prieš užsegant“.

Paklausta apie didžiausią iššūkį, su kuriuo susiduria keliaudama, ji atsakė: „Manau, kad lėktuvo sėdynės yra labai nepatogios daugeliui plius dydžio žmonių.

Be to, kai kuriose šalyse tikrai nėra įprasta matyti plius dydžio žmones, todėl gali sulaukti nemalonių žvilgsnių“.

Visiems plius dydžio keliautojams, norintiems užsisakyti kitą kelionę, Emily pateikė keletą patarimų, kuriose šalyse lengviausia keliauti su didesniu kūnu, o kuriose – didesnis iššūkis.

Emily komentavo: „Mano nuomone, Jungtinė Karalystė yra tikrai įtraukianti ir joje viskas yra patogiausia.

Maldyvai buvo sudėtingi, nes ten tikrai maži lėktuvai. Dar nesu tyrinėjusi daugiau Azijos, bet suprantu, kad kai kurios vietovės plius dydžio žmonėms gali būti nepatogios“.

Neseniai lankiausi Seišeliuose ir turėjau nuostabiausią kelionę.

Emily taip pat rekomendavo vieną Afrikos vietą, kuri, jos teigimu, jai buvo gera patirtis.

Ji pažymėjo: „Neseniai lankiausi Seišeliuose ir turėjau nuostabiausią kelionę.

Salų gamta yra neįtikėtina, tačiau draugiški ir svetingi žmonės tikrai padarė šią vietą viena geriausių, kokioje man teko būti! Labai rekomenduoju“.

Skatindama kitus plius dydžio žmones, Emily „Instagram“ tinkle dalijasi vaizdo įrašais, kuriuose ji mėgaujasi prabangiais viešbučiais, prabangiais baseinais ir smėlėtais paplūdimiais.

Viename klipe, kuriame ji dėvi ryškiaspalvį maudymosi kostiumėlį, influencerė rašė: „Tai jūsų sekmadieninis priminimas, kad jūs ir jūsų strijos, laisva oda, dvigubas smakras ir pilvukas nusipelnėte pamatyti pasaulį ir mėgautis gražiais dalykais lygiai taip pat, kaip ir visi kiti“.

Ji taip pat sakė“ „Norėčiau paskatinti visų formų ir dydžių žmones neleisti, kad juos stabdytų nesaugumo jausmas, ir priminti žmonėms, kad gyvenimas trumpas ir jie nusipelno būti šiose erdvėse lygiai taip pat, kaip ir tie tobulai „Instagram“ atrodantys žmonės!“

Jūs ir jūsų strijos, laisva oda, dvigubas smakras ir pilvukas nusipelnėte pamatyti pasaulį.

Šiuo klausimu Emily taip pat nori pagerinti didesnių formų atostogautojų „reprezentavimą“ kelionių žiniasklaidoje.

Ji pridūrė: „Labiausiai norėčiau, kad kelionių žiniasklaidoje būtų daugiau įvairovės – esame įpratę kelionių reklamose ir „Instagram“ matyti tik vieną išvaizdos tipą, o aš, kaip moteris, turinti didelį ūgį, norėčiau, kad kelionių žiniasklaidoje būtų daugiau mūsų atstovų, ypač prabangių kelionių srityje“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius