Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pajūryje – daugiau sūpynių su vaizdu į jūrą

Karklėje, šalia Olando Kepurės, klaipėdiečius ir miesto svečius džiugina vis daugiau atsirandančių sūpynių su vaizdu į jūra. Anksčiau klaipėdiečiai, atėję prie Olando kepurės, sukdavo miško takeliais į dešinę ir ten rasdavo kelias sūpynes, o pastaruoju metu nuo Olando kepurės paėjėjus į kairę pusę viena šalia kitos ant medžių yra pakabintos dar penkios.
Pajūryje – daugiau sūpynių su vaizdu į jūrą
Pajūryje – daugiau sūpynių su vaizdu į jūrą / Pauliaus Matulevičiaus nuotr.

Panašios sūpynės su vaizdu į jūrą tapo jaunų įsimylėjėlių ir jaunų šeimų traukos centru. Fotosesijų mėgėjai itin mėgsta čia pasifotografuoti leidžiantis saulei.

Šių metų liepos mėnesį VE.lt rašė, kad traukos centru tapusios sūpynės su vaizdu į jūrą buvo suniokotos – tuomet ant medžių tabalavo tik vėjo draikomos virvės. Spėjama, kad čia pasidarbavo vandalai.

„Tegul tokiems parazitams nudžiūsta rankos“, „Tokiems niekšams reikia nukapoti pirštus“, „Kaip galima niokoti tokį gražų gamtos kampelį“, – tokios ir panašios frazės, išgirdus šią nemalonią naujieną, tuomet mirgėjo socialiniuose tinkluose.

Visgi, džiugu pranešti, kad atnaujintos ne tik šios suniokotos sūpynės, bet ir ant medžiu šalia jūros prikabinta daugiau jų.

Šią vietą yra pamėgę ne tik vaikai, jaunimas, bet ir gražių nuotraukų mėgėjai. Vaizdų, kaip vieni ar kiti klaipėdiečiai supasi ant tokių šalia atsiveriančio skardžio sūpynių ir grožisi įspūdingo grožio saulėlydžiais, interneto platybėse – apstu.

Kiek tolėliau už Olando Kepurės yra sūpynės, kurios pakabintos gana aukštai, tad vienam pačiam ant jos užlipti, ypač vaikams, nėra galimybių.

Dažnai galima išvysti vaizdelį, kaip vaikinai vargsta, kad ant aukštos sūpynės užkeltų savo merginas. Fotosesijų mėgėjai mėgsta čia pasifotografuoti, kadangi atsiveria nuostabūs jūros vaizdai, susipinantys su smėliu, kopomis, augmenija ir medžių šaknimis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas