Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pamokos lietuviams iš JAV: kitais metais kelionės grįš, bet bus visai kitokios

Jau kitų metų pavasarį turizmas pradės atsigauti – jeigu tik bus pradėta sėkmingai skiepyti žmones. „Kelionių kalėjime“ buvę turistai leisis ieškoti naujų patirčių, naujų vietų. JAV turizmo ekspertas Paulas Cohenas prognozuoja, kad visame pasaulyje įvyks „turizmo perkrovimas“, ir čia Lietuva gali neblogai išlošti.
Barselona 2017 m. ir 2020 m., paskelbus karantiną
Barselona 2017 m. ir 2020 m., paskelbus karantiną. Prognozuojama, kad prasidėjus skiepijimui nuo COVID-19 - kelionių be galo pasiilgę žmonės vėl leisis į kitas šalis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

P.Cohenas – „International experiences“ turizmo paslaugų pardavimo platformos partneris, ilgametis „PHG consulting“ grupės vice prezidentas. „PHG consulting“ teikia turizmo produktų vystymo ir kelionių krypčių žinomumo didinimo JAV paslaugas. Jis šią savaitę dalyvavo Lietuvos Nacionalinės turizmo verslo asociacijos organizuotame vebinare apie turizmo ateitį.

„Dabar Amerikoje situacija nėra graži“, – pripažino jis. Visgi 30 metų turizmo srityje dirbantis P.Cohenas tiki, kad industrija po vakcinos atsigaus labai greitai. Tą jam kužda patirtis – ir po Rugsėjo 11-osios, ir per SARS epidemiją, ir po gamtinių nelaimių vis būdavo kalbama, kad tai jau bus galas turizmui. Tačiau žmonės labai greitai vėl leisdavosi į keliones, ir turizmo verslas vėl stodavosi ant kojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas